Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
ΝΕΑ

Η οικογένεια Πισπιρίγκου έβγαλε επίσημο δελτίο τύπου.Όσα είπαν για τον ιατροδικαστή Λέων,την εμπάθεια της ψυχολόγου για την Πισπιρίγκου και για την προδοσία της Δήμητρας.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 6:02 ΜΜ

Πάτρα: Πειθαρχικός έλεγχος για τους ιατροδικαστές που εξέτασαν πρώτοι την Ίριδα και την Μαλενα.Τι θα γίνει με την ανάκριση Πισπιρίγκου.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 5:51 ΜΜ

Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης από τον Βόλο: Για ηλεκτροπληξία μιλούν οι συγγενείς, εκδορές είδαν οι γιατροί.Τι συνέβη στην άτυχη 14χρονη……

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 4:45 ΜΜ
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022
Net-time.gr

Πάτρα-Θάνατοι παιδιών:Με επιτήρηση της αστυνομίας το μνημόσυνο το τριών κοριτσιών.Συντετριμμένοι οι γονείς.

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022 11:31 ΠΜ Διάφορα
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στο μνημόσυνο προκειμένου να συλληπηθεί την οικογένεια – Σιωπηλοί και καταβεβλημένοι οι γονείς των κοριτσιών – Πού κινούνται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωπικτονιών της Ασφάλειας Αττικής
Υπό την επιτήρηση της αστυνομίας τελέστηκε το μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας που έφυγαν νωρίτερα από τη ζωή υπό συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Ανθρωπικτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθέριου παρευρέθη αρκετός κόσμος προκειμένου να συλληπηθούν στους γονείς. Οι γονείς των τριών κοριτσιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας παρέμειναν σιωπηλοί και καταβεβλημένοι.

Η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΛ.ΑΣ η οποία για να αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις έλαβε τα μέτρα της. Την ώρα ώρα του μνημοσύνου βρίσκονταν στον περίβολο του Ναού, άντρες της αστυνομίας.

Πάτρα – Μνημόσυνο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν νοσηλευτές και γιατροί από δύο νοσοκομεία στην Πάτρα όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στην Αθήνα.

Στελέχη των Αρχών μιλούν για μία έρευνα που έχει λάβει συγκεκριμένη κατεύθυνση και για «εξαιρετικά κατατοπιστικές καταθέσεις», τονίζοντας, παράλληλα, πως «γίνονται προσεκτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

«Δεν αποκλείω την εγκληματική ενέργεια»

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας λέγοντας πως αν κάτι τέτοιο ισχύει θα μιλάμε για το «έγκλημα του αιώνα».

«Πολλοί με ρωτούν για αυτή την υπόθεση ‘τι πιστεύεις’ και ‘τι μπορεί να έχει γίνει’; Εγώ απαντώ. Δεν μπορώ να αποκλείσω καμία εκδοχή. (…) Ούτε όμως και την εγκληματική ενέργεια μπορείς να αποκλείσεις. Σε καμία περίπτωση. Πολλοί με ρωτάνε αν το έκανε συγγενικό πρόσωπο. Απαντώ:Δεν αποκλείω τίποτα. Γιατί; Γιατί τα έχω δει όλα στα δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα που έχω καλύψει στη δημοσιογραφική μου πορεία. Αν αποδειχθεί τελικά ότι έχουμε εγκληματική ενέργεια οπωσδήποτε θα είναι το έγκλημα του αιώνα και θα μείνει στην ιστορία των αστυνομικών χρονικών» είπε στο Open ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος.

Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Γρηγόρης Λέων είπε: «Κατ’ αρχάς το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως βλέπετε έχουν δημοσιευτεί οι εκθέσεις των δύο πρώτων παιδιών και μάλιστα κάποιοι εκ των πραγματογνώμων έχουν εκφράσει δημόσια την άποψή τους και νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι από τις δύο πρώτες εκθέσεις ότι υπάρχει περιθώριο επαναξιολόγησης.

Σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η τρίτη διαδικασία, δηλαδή της διαδικασίας που γίνεται στο τρίτο παιδί για να έχουμε τουλάχιστον μία έναρξη μίας διαδικασίας όμως απ’ ό,τι είδαμε με τους συναδέλφους βλέπουμε ότι ουσιαστικά από αυτά που έχουν δημοσιευτεί πρέπει να υπάρξει μία επαναξιολόγηση και της πρώτης και της δεύτερης έκθεσης.

Πράγματι, θα σας έλεγα ότι φαίνεται ότι τα ευρήματα έχουν καταγραφεί σωστά και μάλιστα για να γίνω πιο συγκεκριμένος στην πρώτη έκθεση φαίνεται ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή, εξαιρετική θα έλεγα παθολογοανατομική εξέταση, δηλαδή όταν πήγαμε στο μικροσκόπιο είδαμε τα σωστά ευρήματα στη συνέχεια όμως ο ιατροδικαστής προφανώς έχει την ευθύνη να αξιολογήσει όλο το υλικό και να ορίσει την αιτία θανάτου και το μηχανισμό. Εκεί πιθανά χρειάζεται μία επαναξιολόγηση γιατί υπάρχει μία πληθώρα ευρημάτων και δυστυχώς υπάρχει μία κατεύθυνση συγκεκριμένη ενώ στα πλαίσια της διάγνωσης υπάρχουν και άλλα ζητήματα».

Συμπλήρωσε επίσης: «Αν δει κάποιος την πρώτη και τη δεύτερη έκθεση έχουν κάποια κοινά ευρήματα».

αστυνομίας γονείς Διάφορα επιτήρηση κοριτσιών.Συντετριμμένοι μνημόσυνο, παιδιών:Με Πάτρα-Θάνατοι τριών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η οικογένεια Πισπιρίγκου έβγαλε επίσημο δελτίο τύπου.Όσα είπαν για τον ιατροδικαστή Λέων,την εμπάθεια της ψυχολόγου για την Πισπιρίγκου και για την προδοσία της Δήμητρας.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 6:02 ΜΜ

Πάτρα: Πειθαρχικός έλεγχος για τους ιατροδικαστές που εξέτασαν πρώτοι την Ίριδα και την Μαλενα.Τι θα γίνει με την ανάκριση Πισπιρίγκου.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 5:51 ΜΜ

Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης από τον Βόλο: Για ηλεκτροπληξία μιλούν οι συγγενείς, εκδορές είδαν οι γιατροί.Τι συνέβη στην άτυχη 14χρονη……

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 4:45 ΜΜ

Πότε αλλάζει ο καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία .Πρόγνωση μέχρι Σαββατοκύριακο.Πότε θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 3:58 ΜΜ

Κατερίνα Καινούργιου: Αδιανόητος εκνευρισμός στον αέρα με τη ρεπόρτερ της εκπομπής.Η Καινούργιου ανέβασε τους τόνους…..

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 2:52 ΜΜ

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο αυτόφωρο μαζί με τον Αλέξη Κούγια.’Οσα δήλωσε ο δικηγόρος για τον επιχειρηματία που ξυλοκόπησε την Κίρκη.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 2:49 ΜΜ
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2022 net-time.gr Designed by EUROFIGURE.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.