Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου

Πα, 6 Φεβ 2026 22:40

Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”

Πα, 6 Φεβ 2026 22:31

Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο

Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Έγκυος η γυναίκα του – Μήπως από το παιδί της;» Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής

Σα, 30 Νοέ 2024 14:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα περιγράφει η σύζυγος του αστυνομικού, που υπηρετούσε στη φρουρά της Βουλής. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 35χρονη γυναίκα, ο σύζυγός της προχωρούσε σε άγρια βασανιστήρια αλλά και σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων παιδιών τους.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η σύζυγός του, ο αστυνομικός κατηγορείται ότι την εξανάγκαζε ακόμη και με τη βία να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις στα παιδιά τους, με τον ίδιο να παρακολουθεί ή να συμμετέχει.

Ο καταγγελλόμενος αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά της Βουλής ανάγκαζε και τον γιο του σε ασελγείς πράξεις προς τις αδελφές του, ενώ ο ίδιος ο αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε στις κόρες του από πολύ μικρή ηλικία.

Όταν έγινε η πρώτη καταγγελία εναντίον του, οι αρμόδιες αρχές τον καταδίκασαν σε έναν χρόνο ποινή φυλάκισης με ένα μήνα μερική έκτιση της ποινής με αναστολή υπό τον όρο να μην πλησιάσει την οικογένειά του. Τότε, εκείνος βλέποντας όσα έχουν γίνει, απείλησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του και μεταφέρθηκε σε κλινική. Την ίδια μέρα, η 35χρονη σύζυγός του μεταβαίνει εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα όπου έκανε την καταγγελία για ασέλγεια στα ίδια του τα παιδιά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε ότι «αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι από τα χειρότερα περιστατικά». Είναι τραγικό «η γυναίκα του είναι έγκυος, σκεφτόμαστε μήπως είναι έγκυος από το παιδί της. Δεν είναι μακρινό σενάριο αυτό».

«Η γυναίκα και τα παιδιά υπό την προστασία των Αρχών»
Σοκαρισμένος από την υπόθεση εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε: «Είναι μια φρικιαστική υπόθεση και δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Από την πρώτη ώρα που υπεβλήθησαν οι καταγγελίες, έχουν γίνει από τις αρχές όλα τα απαιτούμενα πράγματα που έπρεπε να γίνουν. Από την πρώτη στιγμή είναι ενήμεροι οι Εισαγγελείς, οι ψυχιατρικές αρχές του ΕΣΥ και τώρα το Στρατιωτικό Νοσοκομείο που υπάρχει νοσηλεία και κράτηση».

«Επί πολλές ημέρες, η Διεύθυνση Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ, με μεγάλη ευαισθησία και μεγάλο κόπο έγινε προσπάθεια να αποτυπωθεί η εικόνα. Η γυναίκα και τα παιδιά από την πρώτη στιγμή τα παιδιά είναι υπό την προστασία της Αστυνομίας», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο – Καλλιακμάνης για αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του: «Η γυναίκα του είναι έγκυος, σκεφτόμαστε μήπως είναι έγκυος από το παιδί της»


– από αποκαλύψεις αστυνομικό Βουλής. για γυναίκα Διάφορα έγκυος, μήπως Παιδί Σοκαριστικές της το τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου
Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”
Πα, 6 Φεβ 2026 22:31
Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο
Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Βόλος: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;
Πα, 6 Φεβ 2026 18:16
Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.