Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την τελευταία πανσέληνο Ιουλίου – Ξεκαθαρίζουν όλα

Πε, 23 Ιούλ 2026 16:35

Αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα που αντέχει στη ζέστη, δείχνει πάντα υπέροχo και κάνει λίφτνγκ αποτέλεσμα

Πε, 23 Ιούλ 2026 16:23

Θλίψη για την ελληνική μουσική – Πέθανε ένας σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός

Πε, 23 Ιούλ 2026 16:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

40 χρονη γυναίκα έφυγε με τραγικό τρόπο όταν την παρέσυρε ρεύμα σε ποτάμι.Τα παιδιά της κλαίγανε……

Δε, 24 Ιαν 2022 16:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία τραγωδία έλαβε χώρα τη μέρα των Θεοφανίων για τους Ρώσους ορθόδοξους χριστιανούς όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε στο θάνατο αφού πήδηξε μέσα σε μια τρύπα πάγου σε ένα παγωμένο ποτάμι για να τιμήσει τη μέρα.

Η μητέρα δύο παιδιών Άννα Ούσκοβα, 40 ετών, εθεάθη σε ένα τρομακτικό βίντεο να βυθίζεται στον ποταμό Oredezh κοντά στο Vyra, ένα χωριό νότια της Αγίας Πετρούπολης, την Τετάρτη 19/1, δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστεί και χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή της.

 

Τα δύο μικρά παιδιά της ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς την τράβηξε ένα ισχυρό ρεύμα. Ο επιχειρηματίας σύζυγός της Γιούρι, 50 ετών, βούτηξε αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει.

Στο σημείο η θερμοκρασία εκτός ποταμού ήταν -5 βαθμούς Κελσίου. Μετά την βουτιά της 40χρονης επικράτησε πανικός, ενώ στο βίντεο ακούγονται τα παιδιά της να κλαίνε και να φωνάζουν «μαμά», ενώ μία γυναίκα προσπαθεί να τα ηρεμήσει.

 

Το σώμα της γυναίκας δεν έχει βρεθεί ακόμα
Η δικηγόρος από την Αγία Πετρούπολη σκόπευε να βουτήξει στα νερά για να τιμήσει τα Χριστιανικά Ορθόδοξα Θεοφάνια σε μια παράδοση που ακολουθούν κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι πιστοί.

 

Ο κόσμος πιστεύει ότι το νερό που ευλογείται για την ετήσια τελετή έχει ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες.

Επανειλημμένες καταδύσεις από κρατικούς διασώστες δεν κατάφεραν να βρουν το σώμα της γυναίκας και τώρα εθελοντές με υποβρύχια drones θα προσπαθήσουν να την βρουν.

 

Η Αναστασία Λούνικα, η προπονήτρια κολύμβησης του γιου της Άννας, είπε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda: «Πρόκειται για μια πολύ καλή οικογένεια.

 

Ο Alexander Zuyev, επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης έκτακτης ανάγκης VOSVOD, είπε: «Η γυναίκα πήγε για βουτιά σε μια τοποθεσία όπου δεν υπάρχουν διασώστες ή κατάλληλος φωτισμός σε μια ακατάλληλη τρύπα πάγου».

«έφυγε» γυναίκα Διάφορα κλαίγανε…… Όταν παιδιά παρέσυρε ποτάμι.Τα ρεύμα τραγικό τρόπο χρονη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την τελευταία πανσέληνο Ιουλίου – Ξεκαθαρίζουν όλα
Πε, 23 Ιούλ 2026 16:35
Αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα που αντέχει στη ζέστη, δείχνει πάντα υπέροχo και κάνει λίφτνγκ αποτέλεσμα
Πε, 23 Ιούλ 2026 16:23
Θλίψη για την ελληνική μουσική – Πέθανε ένας σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός
Πε, 23 Ιούλ 2026 16:16
Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτούς τους 4 μήνες, είναι οι πιο παρεξηγημένοι
Πε, 23 Ιούλ 2026 15:16
Σοκ και δέος στη Θεσσαλονίκη: Επειδή έμοιαζε “καρμπόν” με έναν που τσακώθηκε, πριν μέρες, πήρε μία…
Πε, 23 Ιούλ 2026 12:45
Ποιος είναι ο 28χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
Πε, 23 Ιούλ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.