Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κλείνουν παλιοί κύκλοι για 3 ζώδια – Στη ζωή τους μπαίνει ένα σημαντικό πρόσωπο

Πα, 21 Αυγ 2026 14:27

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος και άλλοι τρεις, από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα συμπτώματα που οδηγούν σε νοσηλεία

Πα, 21 Αυγ 2026 12:51

Αίγιο: Η χαρά του 5χρονου για τα λούτρινα κατέληξε σε ζωντανό εφιάλτη μέσα σε δευτερόλεπτα

Πα, 21 Αυγ 2026 12:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

40χρονη ανεμβολίαστη έγκυος στη Λάρισα διασωληνώθηκε.

Τε, 3 Νοέ 2021 17:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται 40χρονη έγκυος, δίνοντας μάχη με τον κορονοιό.

Η γυναίκα, η οποία είναι νοσηλεύτρια στο αναισθησιολογικό τμήμα και βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος υποστηρίζει ότι δεν βρίσκεται σε αναστολή, αλλά σε άδεια εγκυμοσύνης.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωση της. Από την εξέλιξη της κατάστασης θα κριθεί, εάν οι γιατροί αποφασίσουν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή και να “πάρουν” το έμβρυο.

 

Η έγκυος στη Θεσσαλονίκη δεν άντεξε- Σώθηκε το μωρό

Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς σε εκείνη την περίπτωση η 38χρονη έγκυος, που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, και είχε διαγνωστεί με Covid -19, δεν άντεξε και κατέληξε.

Oι γιατροί κατάφεραν όμως και πήραν το βρέφος με καισαρική τομή, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα από την Κατερίνη δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν ανεμβολίαστη. Διαγνώστηκε θετική στα τέλη Σεπτεμβρίου και αρχικά νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά μερικές ημέρες μετά οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να διασωληνωθεί, χάνοντας τελικά τη μάχη για τη ζωή, την περασμένη εβδομάδα.

 

Άλλη μια 35χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία και αυτή νοσεί με κορονοϊό, γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του. Και αυτή η γυναίκα, δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας διακομίζεται και ένας 20χρονος από την Καρδίτσα και οι γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν στη διασωλήνωση του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Ο καθηγητής Παθολογίας Γιώργος Νταλέκος μιλώντας στην ΕΡΤ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων, που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας και τόνισε χαρακτηριστικά “με έναν τόσο μεταδοτικό ιό και τόσο χαμηλά εμβολιαστικά επίπεδα στη περιοχή μας, τα μέτρα δεν θα αποδώσουν”.

Ο κ. Νταλέκος τόνισε με έμφαση πως είναι επιτακτική η ανάγκη για λήψη μέτρων που θα περιορίσουν την κινητικότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει επιβολή νέου lockdown.

40χρονη ανεμβολίαστη Διασωληνώθηκε Διάφορα έγκυος, Λάρισα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνουν παλιοί κύκλοι για 3 ζώδια – Στη ζωή τους μπαίνει ένα σημαντικό πρόσωπο
Πα, 21 Αυγ 2026 14:27
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος και άλλοι τρεις, από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Τα συμπτώματα που οδηγούν σε νοσηλεία
Πα, 21 Αυγ 2026 12:51
Αίγιο: Η χαρά του 5χρονου για τα λούτρινα κατέληξε σε ζωντανό εφιάλτη μέσα σε δευτερόλεπτα
Πα, 21 Αυγ 2026 12:44
Ιός Δυτικού Νείλου: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στον «Ευαγγελισμό»
Πα, 21 Αυγ 2026 11:42
Ελλάδα: “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο” – Ιδιοκτήτρια μπήκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μετά από 6 χρόνια και είναι σε σοκ (Vid)
Πα, 21 Αυγ 2026 10:49
Αν τρως αυτά προστατεύεσαι από το Αλτσχάιμερ, «σβήνεις» 18 χρόνια από το μυαλό και το ξανανιώνεις, σύμφωνα με ειδικούς
Πα, 21 Αυγ 2026 10:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.