Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν τον καλύτερο Νοέμβριο – Θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Πα, 31 Οκτ 2025 12:08

Παγκόσμιο σοκ στον αθλητισμό! – Εγκεφαλικά νεκρός ο γνωστός αθλητής, μόλις στα…

Πα, 31 Οκτ 2025 12:05

Τέσσερα ζώδια που είναι πιθανό να πάρουν πολλά χρήματα, μέχρι το 2030 – Τραβάνε την τύχη σαν μαγνήτης…

Πα, 31 Οκτ 2025 11:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τραγωδία για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Νεκρή η…

Τρ, 22 Ιούλ 2025 08:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νεκρή στο οικογενειακό της σπίτι, στο Νόρτον της Βρετανίας, βρέθηκε η Ρόζι Ροσέ, ξαδέλφη των Ουίλιαμ και Χάρι, σε ηλικία μόλις 20 ετών, αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six.

Η φοιτήτρια αγγλικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο του Ντάραμ ήταν εγγονή του θείου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, γεγονός που την καθιστούσε δεύτερη ξαδέλφη των δύο πριγκίπων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Ροσέ εντοπίστηκε νεκρή στις 14 Ιουλίου από τη μητέρα και την αδελφή της, ενώ ετοίμαζε τις αποσκευές της για ταξίδι με φίλους.

Στο σημείο βρέθηκε ένα όπλο κοντά της. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής στη Sun, «η αστυνομία θεωρεί τον θάνατο μη ύποπτο» και «θεωρούν πως δεν υπήρξε εμπλοκή τρίτου προσώπου».

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε πως η Ρόζι Ροσέ «θα μας λείψει πολύ».

Η Yorkshire Post δημοσίευσε την αγγελία θανάτου της στις 19 Ιουλίου, αναφέροντας πως η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και ότι θα ακολουθήσει μνημόσυνο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η Ρόζι περιγράφηκε ως «αγαπημένη κόρη των Χιου και Πίπα, αδελφή του Άρτσι και της Άγκαθα [και] εγγονή του Ντέρεκ και της Ρέι Λονγκ».

Ωστόσο δεν πρόκειται για τη μόνη τραγωδία που έχει πλήξει την ευρύτερη βασιλική οικογένεια τα τελευταία χρόνια.

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Τόμας Κίνγκστον -πρώην σύντροφος της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της Κέιτ Μίντλετον- πέθανε από αυτοπυροβολισμό, στα 45 του χρόνια.

Βρέθηκε με «καταστροφικό τραύμα στο κεφάλι» και όπλο δίπλα του, στο σπίτι των γονιών του σε χωριό του Κότσγουολντς.

“Η για Διάφορα νεκρή Ουίλιαμ: πρίγκιπα τον Τραγωδία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν τον καλύτερο Νοέμβριο – Θα έχουν την τύχη με το μέρος τους
Πα, 31 Οκτ 2025 12:08
Παγκόσμιο σοκ στον αθλητισμό! – Εγκεφαλικά νεκρός ο γνωστός αθλητής, μόλις στα…
Πα, 31 Οκτ 2025 12:05
Τέσσερα ζώδια που είναι πιθανό να πάρουν πολλά χρήματα, μέχρι το 2030 – Τραβάνε την τύχη σαν μαγνήτης…
Πα, 31 Οκτ 2025 11:23
Κολωνάκι: Σοκάρουν όσα έπαθε – Γνωστός Έλληνας που καθόταν σε εστιατόριο τη μέρα που…
Πα, 31 Οκτ 2025 09:47
Αυτός ο άνδρας ξύπνησε από κώμα και αυτό που είπε σόκαρε τους πάντες…
Πα, 31 Οκτ 2025 09:33
Συναγεpμός για την Αττική και τους κατοίκους της – Έλληνας επιστήμονας προειδοποιεί – “Το νερό στην Αττική μπορεί να…”
Πε, 30 Οκτ 2025 22:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.