Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχεται” νέα κακοκαιρία με ισχυρούς βοριάδες, βροχές και καταιγίδες

Δε, 14 Σεπ 2026 12:28

Μαζωνάκη: Δεν είναι μόνο οι 2 γιατροί; Ποιοι άλλοι θα είναι κατηγορούμενοι;

Δε, 14 Σεπ 2026 12:24

Σεπτέμβριος: Η μέρα που πέφτουν οι μάσκες – Το Σύμπαν φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις

Δε, 14 Σεπ 2026 09:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προειδοποίηση για επικίνδυνο βαρομετρικό και πλημμυρικά επεισόδια στην Αττική! – Οι δύσκολες ημέρες θα είναι…

Δε, 19 Ιαν 2026 15:03 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Επικίνδυνη αλλαγή του καιρού περιμένουν οι μετεωρολόγοι εντός της εβδομάδας, με τον Γιώργο Τσατραφύλλια να κάνει λόγο σε ανάρτησή του για «επικίνδυνο βαρομετρικό χαμηλό οργανώνεται την Τρίτη στη Μεσόγειο».

Όπως γράφει ο κ. Τσατραφύλλιας, παράλληλα με το τσουχτερό κρύο που θα αρχίσει να αποχωρεί από αύριο στη χώρα μας, ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Τυνησίας θα επηρεάσει το επόμενο τριήμερο τη χώρα μας με δυνητικά επικίνδυνα φαινόμενα. Συγκεκριμένα:

Τρίτη – Τετάρτη: Τοπικές θύελλες (ανατολικοί-Ν/Α άνεμοι 9-10 μποφόρ) σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, κεντρική-δυτική Στερεά, κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Τετάρτη – Πέμπτη: Ισχυρές καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν πλημμυρικά επεισόδια σε δυτική και νότια Ελλάδα, ανατολικό Αιγαίο, Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη.

Τετάρτη – Πέμπτη: Πυκνές χιονοπτώσεις, χιονοθύελλες-χιονοκαταιγίδες σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά (κεντροβόρεια).

«Η πρόγνωση θα γίνει πιο συγκεκριμένη αύριο με τη δημιουργία του χαμηλού», καταλήγει ο κ. Τσατραφύλλιας.

Σύμφωνα και με τη μετεωρολόγο του ΕΡΤnews, Αναστασία Τυράσκη, από την Τρίτη το σκηνικό του καιρού αλλάζει, καθώς θα αρχίσει να εισέρχεται θερμότερη αέρια μάζα, οδηγώντας σε σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας. Παράλληλα, όμως, θα ενισχυθούν σημαντικά οι άνεμοι, φτάνοντας τοπικά τα 9 μποφόρ στο νότιο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.

Η επιδείνωση του καιρού θα γίνει πιο έντονη την Τετάρτη, με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Την ίδια ημέρα αναμένονται και πυκνές χιονοπτώσεις στον κεντρικό ηπειρωτικό κορμό, τόσο σε ορεινές όσο και σε ημιορεινές περιοχές.

Βροχές, χιονοπτώσεις και ενισχυμένοι βοριάδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, με την επιδείνωση να κορυφώνεται την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Forecast Weather Greece, Γιάννη Σταματάκη.

Για την Αττική, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται την Τετάρτη μετά τις πρωινές ώρες, καθώς προβλέπεται πολύ ισχυρή καταιγίδα με 50 έως 80 χιλιοστά βροχής, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες.

Δείτε το βίντεο – Έρχονται βροχές και χιόνια


«Είναι blog Αττική βαρομετρικό για Δύσκολες είναι….. επεισόδια επικίνδυνο ημέρες θα και Καιρός οι πλημμυρικά προειδοποίηση στην

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχεται” νέα κακοκαιρία με ισχυρούς βοριάδες, βροχές και καταιγίδες
Δε, 14 Σεπ 2026 12:28
Μαζωνάκη: Δεν είναι μόνο οι 2 γιατροί; Ποιοι άλλοι θα είναι κατηγορούμενοι;
Δε, 14 Σεπ 2026 12:24
Σεπτέμβριος: Η μέρα που πέφτουν οι μάσκες – Το Σύμπαν φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις
Δε, 14 Σεπ 2026 09:04
Μαζωνάκης: Γιατί όλοι μιλάνε ξαφνικά για ένα βίντεο κλιπ του 2023; Ήταν προφητικό; – Ανατριχιαστικές συμπτώσεις
Δε, 14 Σεπ 2026 01:04
“Έλυσε” τη σιωπή του ο ταξιτζής του Μαζωνάκη και είπε την αλήθεια (Βίντεο)
Κυ, 13 Σεπ 2026 22:24
Μαζωνάκης: Ράκος η αδελφή του, Βάσω, στην εκκλησία – Σπάραζε η Μαρία και ο πατέρας του (Βίντεο)
Κυ, 13 Σεπ 2026 20:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.