Άγνωστοι, που εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, εξαπάτησαν την Εύη Δρούτσα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 22.000 ευρώ μέσα από το σπίτι της στη Γλυφάδα. Η γνωστή στιχουργός περιέγραψε όσα συνέβησαν μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».
«Με παίρνει μία κυρία στο σταθερό ως εσωτερική βλαβών και μου λέει “αυτή την στιγμή εάν δεν καθίσουμε κάποιες ώρες να φτιάξουμε το ηλεκτρικό σας, θα είσαστε στο σκοτάδια τέσσερις μέρες”», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα. Στη συνέχεια ανέφερε πως της χάλασαν οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού της, ενώ της ζήτησαν να βγάλει ό,τι χρυσαφικό και χρήματα έχει και να το βάλει σε ασημόχαρτο.
«Τα χρήματα επάνω έχουν μια ασημένια γραμμή. Αυτή η γραμμή εμποδίζει τη ΔΕΗ», της είπαν στη συνέχεια και της ζήτησαν να τα βάλει όλα κάτω από το χαλάκι, έξω από την πόρτα του σπιτιού της. «Είχα πληρωθεί και τα χρήματα που μου πήραν ήταν γύρω στις 22.000 ευρώ. Τα έβαλα όλα έξω από την πόρτα», είπε η Εύη Δρούτσα και τόνισε ότι δεν έχει πλέον ούτε ένα ευρώ στην τσέπη της.
«Αχ, βρε Έυη, θα σου ζητούσε ποτέ η ΔΕΗ να βγάλεις τα λεφτά έξω από την πόρτα;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ακούγοντας την περιγραφή της για το περιστατικό.
Δείτε το βίντεο – Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα κλοπής, της απέσπασαν 23.000 ευρώ
