Τραγική κατάληξη είχε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη βιομηχανία τροφίμων «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, καθώς εντοπίστηκαν νεκρές τρεις γυναίκες εργαζόμενες που αγνοούνταν, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα μία νεκρή.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, σε πτέρυγα της μονάδας που βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία λόγω 24ωρης βάρδιας. Το συγκεκριμένο τμήμα, που αποτελεί και το παλαιότερο κτίριο της επιχείρησης, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Σαλέπης, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε πως χθες Κυριακή οι υπάλληλοι της μπισκοτοβιομηχανίας είχαν την κοπή της πίτας, γι’ αυτόν τον λόγο ήταν 12 οι εργαζόμενοι στη νυχτερινή βάρδια και όχι 30 που είναι κανονικά.
Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που ακούστηκε μέσα στην πόλη των Τρικάλων, 8 χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιο, ενώ το ωστικό κύμα εκτόξευσε αρκετά μέτρα μακριά κάποιους από τους εργαζόμενους. «Οι εργαζόμενοι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι καλά στην υγεία τους», είπε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο – Τρίκαλα: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για 4ο νεκρό
