Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Η πατέντα της γιατρού και το “μαρτύριο” του Γιώργου, πριν ξεψυχήσει

Πε, 22 Οκτ 2026 22:08

23/10: Μία απρόβλεπτη αλλαγή δίνει άλλη τροπή στη μέρα για 4 ζώδια

Πε, 22 Οκτ 2026 21:51

Τι θα γίνει τώρα με τα Coffee Island; – Πικρός ο “καφές” για τον Λιόλιο

Πε, 22 Οκτ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο πρώην Έλληνας βουλευτής, μετά από μάχη με τον καρκίνο…

Τρ, 3 Μαρ 2026 21:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Ζιώγας, μετά από “παλικαρίσια, πολύμηνη μάχη”, όπως αναφέρει ο Περισσός σε ανακοίνωσή του.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατό του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο εκλιπών “υπηρέτησε με συνέπεια τις πολιτικές του αρχές, συμμετέχοντας ενεργά στον κοινοβουλευτικό διάλογο”.

“Παράλληλα, ως πανεπιστημιακός”, ο Γιάννης Ζιώγας “συνέβαλε ουσιαστικά στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στην εκπαίδευση νέων ανθρώπων. Η παρουσία του στον δημόσιο βίο χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα θέσεων και προσήλωση στις ιδέες που πρέσβευε”, πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.

Η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ:
“Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Γιάννη Ζιώγα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή δίνοντας παλικαρίσια, πολύμηνη μάχη.

Ο σύντροφος Γιάννης γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1952 και μεγάλωσε στον Πειραιά και το Μοσχάτο. Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από όπου πήρε το διδακτορικό του στη φυσικοχημεία. Είχε επίσης πτυχίο φαρμακευτικής. Εργάστηκε στο ΑΠΘ ως μέλος ΔΕΠ στο τμήμα Χημείας.

Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στον αγώνα και στο κίνημα. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1974 και σύντομα οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης από το 1994 και στη συνέχεια μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι το 2017. Υπήρξε μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης. Εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας από το 2002 μέχρι και το 2017, βουλευτής από το 2007 μέχρι και το 2012”.

από βουλευτής Έλληνας Θλίψη! καρκίνο….. κόσμο μάχη με μετά Πέθανε Πολιτική πολιτικό Πρώην στον τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Η πατέντα της γιατρού και το “μαρτύριο” του Γιώργου, πριν ξεψυχήσει
Πε, 22 Οκτ 2026 22:08
23/10: Μία απρόβλεπτη αλλαγή δίνει άλλη τροπή στη μέρα για 4 ζώδια
Πε, 22 Οκτ 2026 21:51
Τι θα γίνει τώρα με τα Coffee Island; – Πικρός ο “καφές” για τον Λιόλιο
Πε, 22 Οκτ 2026 21:36
Pizza Fan: Τι έκαναν με τις παραγγελίες μας και το λογισμικό – Το μυστικό στη βίλα του ιδιοκτήτη
Πε, 22 Οκτ 2026 20:26
Παρουσίαζες τον Μαζωνάκη ως τελειωμένο και τώρα κλαις; – Το παράπονο του Γιώργου, πριν φύγει από τη ζωή
Πε, 22 Οκτ 2026 13:32
Έκτακτο – Ελλάδα: Σκάνδαλο “μαμούθ” με πασίγνωστη αλυσίδα φαγητού – Μεγάλη επιχείρηση αστυνομίας
Πε, 22 Οκτ 2026 11:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.