Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηχητικό ντοκουμέντο από το ιατρείο, λίγα λεπτά, αφού ξεψύχησε ο Μαζωνάκης – Το κλάμα της κόρης των γιατρών

Δε, 28 Σεπ 2026 17:20

Το χαμόγελο θα επιστρέψει σε 3 ζώδια – Το Σύμπαν τα ευνοεί με απρόβλεπτες εξελίξεις

Δε, 28 Σεπ 2026 12:19

Ελλάδα: “Θα θυμίζει χειμώνα” – “Έρχεται” κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες

Δε, 28 Σεπ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Στον εισαγγελέα η Άννα Φλωρινιώτη – Τι συνέβη

Πα, 15 Μάι 2026 22:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Φως στην υπόθεση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη είναι αποφασισμένη να ρίξει η αδερφή του Άννα.

Η τραγουδίστρια επιθυμεί να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην καθυστέρηση της ιατρικής γνωμάτευσης από τη βιοψία, η οποία λειτούργησε ανασταλτικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματατος, απευθύνθηκε στον εισαγγελέα, για να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά και το ιατρικό ιστορικό του αδελφού της.

Άννα Φλωρινιώτη: Εννοείται πως έγινε λάθος, ήταν καθαρά αμέλεια
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Άννα Φλωρινιώτη σημείωσε: «Εννοείται έγινε λάθος, έγινε λάθος. Ήτανε αμέλεια καθαρά. Τουλάχιστον θα το προλαβαίναμε και μπορεί να τον σώζαμε και να ήμασταν μαζί τώρα. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να κάνω τη μήνυση. Ο εισαγγελέας με κάλεσε για να του προσκομίσω όλα τα δικαιολογητικά, ό,τι έχω και δεν έχω και όλο το ιστορικό με τις εξετάσεις του Νίκου που γίναν αυτά τα χρόνια. Και από ‘κει και πέρα ο εισαγγελέας θα μας καλέσει έναν-έναν όλους. Πρώτα την οικογένεια, μετά τους δικούς μας ανθρώπους, για να καταθέσουμε ένας-ένας τι ξέρει για αυτή την υπόθεση.

Σε ερώτηση για το αν θα καταθέσει και η Γωγώ Γαρυφάλλου, η Άννα Φλωρινιώτη απάντησε: «Ναι, η κουμπάρα μου, γιατί ήτανε και είναι πάντα μέσα σε αυτό. Είναι μέλος της οικογένειας. Δεν σταμάτησε στιγμή να μας απασχολεί. Κάθε μέρα όλο αυτό τον καιρό, απλά γίνεται πιο έντονο γιατί ξαναθυμόμαστε αναλυτικά τι έχει γίνει. Μου λείπει, όλοι πονάμε. Όλοι πονάμε πολύ γιατί έγινε άδικα. Το χρωστάω στον αδερφό μου, να του δώσω μία απάντηση, να κάνω κάτι γι’ αυτό, γιατί πιστεύω τώρα είναι δίπλα μας».

Ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη σε ηλικία 39 ετών
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις 19 Δεκεμβρίου 2023, σε ηλικία 39 ετών. Όπως έγινε γνωστό, αντιμετώπιζε μελάνωμα σε μορφή καρκίνου του δέρματος, το οποίο εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ολοκληρώσει τη θεραπεία του και να καταλήξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο – Α. Φλωρινιώτη: Στον εισαγγελέα για τον θάνατο του αδερφού της Νίκου


– Άννα Διάφορα Εισαγγελέα στον συνέβη τι Φλωρινιώτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηχητικό ντοκουμέντο από το ιατρείο, λίγα λεπτά, αφού ξεψύχησε ο Μαζωνάκης – Το κλάμα της κόρης των γιατρών
Δε, 28 Σεπ 2026 17:20
Το χαμόγελο θα επιστρέψει σε 3 ζώδια – Το Σύμπαν τα ευνοεί με απρόβλεπτες εξελίξεις
Δε, 28 Σεπ 2026 12:19
Ελλάδα: “Θα θυμίζει χειμώνα” – “Έρχεται” κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες
Δε, 28 Σεπ 2026 12:17
Φρίκη στο Ηράκλειο για νεαρή μητέρα – Σε σοκ και οι αστυνομικοί με αυτό που αντίκρισαν
Δε, 28 Σεπ 2026 10:16
Θλίψη! Πέθανε η Ελένη Προκοπίου
Δε, 28 Σεπ 2026 08:29
Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.