Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικές οι λεπτομέρεις για την τραγωδία στην Εγνατία Οδό – Η τραγική ειρωνεία με τις δύο οικογένειες

Δε, 18 Αυγ 2025 19:02

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη νέα γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι – “Κυρία Ρούλα βοήθεια…” ούρλιαζε η 47χρονη

Δε, 18 Αυγ 2025 15:34

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον γνωστό ηθοποιό, Τάκη Βαμβακίδη – Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου…

Δε, 18 Αυγ 2025 14:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 3-2: Το μεγαλύτερο έπος της καριέρας του

Πα, 11 Ιούν 2021 19:44 ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 3-2: Ο Έλληνας άσος ήταν καταπληκτικός στα δύο πρώτα σετ, είδε τον Γερμανό να πραγματοποιεί την αντεπίθεσή του, αλλά ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και την πρόκριση με 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3 στον μεγαλύτερο τελικό της έως τώρα καριέρας του, αυτόν του Roland Garros

Τσιτσιπάς: Έκανε το μπρέικ από νωρίς και «κρατώντας» τα σέρβις γκέιμ του, έκανε το 1-0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, υπερασπιζόμενος αρχικά το σερβίς του και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος δύο διπλά λάθη του Ζβέρεφ και την αδυναμία του αντίπαλου του να βρει απάντηση στο παιχνίδι γραμμών του, θα κάνει το 2-0. Επιστρατεύοντας το drop shot που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν στο επίπεδο που ο «Στεφ» μας έχει συνηθίσει, ο Έλληνας θα κάνει χωρίς πρόβλημα το 3-0.

Με το πρώτο του σερβίς του να έχει μέσο όρο τα 215χλ/ώρα και στο τέταρτο γκέιμ μάλιστα να φτάνει στο 40-15 τα 225χλμ/ ώρα (ρεκόρ ταχύτητας στη διοργάνωση έως τώρα), ο Ζβέρεφ θα μειώσει σε 3-1. Ωστόσο ο Τσιτσιπάς θα παραμείνει προσηλωμένος στην τακτική του να «ανοίξει» το γήπεδο και να τρέξει τον αντίπαλο του στις γωνίες, θα συνεχίσει να αποδίδει και ο 22χρονος ομοεθνής θα κάνει με λαβ σέρβις γκέιμ, το 4-1. Το σερβίς του Ζβέρεφ θα συνεχίσει να είναι πολύ ισχυρό και έτσι με δεύτερο σερί λαβ σέρβις γκέιμ, θα κάνει το 4-2. Με πολύ υπομονή και δύο άσσους στο… μανίκι του, ο Τσιτσιπάς θα καταφέρει να ξεπεράσει την πίεση του Ρώσου και να προηγηθεί με 5-2. Έχοντας πλέον 11/14 στο πρώτο σερβίς (79%), ο Ζβέρεφ θα μειώσει σε 5-3. Ο Ζβέρεφ θα πιέσει, θα «σώσει» δύο σετ πόιντ, αλλά ένα λάθος του, θα «κλειδώσει» το πρώτο σετ για τον Τσιτσιπά, έπειτα από 36 λεπτά αγώνα με 6-3. Ο Έλληνας άσος ολοκλήρωσε το πρώτο σετ με 84% στο πρώτο σερβίς, 1/2 μπρέικ πόιντ – κανένα για τον Γερμανό –  και 11 αβίαστα λάθη – όσα και ο Ζβέρεφ. Σε ένα σετ που κυριάρχησαν τα πρώτα σερβίς και οι πόντοι υπομονής, οι winners ηταν αρκετά περιορισμένοι – μόλις ένας για τον Τσιτσιπά, τέσσερις για τον Ζβέρεφ.

 

Τσιτσιπάς: Με εκπληκτική ανατροπή και έξι σερί γκέιμ για το 2-0

Η εκκίνηση του δεύτερου σετ θα είναι ίδια, με διαφορετικό όμως πρωταγωνιστή. Ο Ζβέρεφ έχοντας πλέον βρει ρυθμό πίσω από το πρώτο σερβίς, θα κάνει με λαβ γκέιμ το 1-0 και στη συνέχεια θα «σπάσει» το σερβίς του Τσιτσιπά για το 2-0. Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να πάρει πίσω το μπρέικ, όμως ο Ζβέρεφ με μέσο όρο πρώτου σερβίς στα 208 χλμ/ ώρα και 92% ποσοστό επιτυχίας στο πρώτο, θα προηγηθεί με 3-0. Με μια σειρά εξαιρετικών πρώτων σερβίς, ο Τσιτσιπάς θα μειώσει σε 3-1.

Αθλητικά έπος Ζβέρεφ καριέρας μεγαλύτερο Τσιτσιπάς
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικές οι λεπτομέρεις για την τραγωδία στην Εγνατία Οδό – Η τραγική ειρωνεία με τις δύο οικογένειες
Δε, 18 Αυγ 2025 19:02
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη νέα γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι – “Κυρία Ρούλα βοήθεια…” ούρλιαζε η 47χρονη
Δε, 18 Αυγ 2025 15:34
Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τον γνωστό ηθοποιό, Τάκη Βαμβακίδη – Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου…
Δε, 18 Αυγ 2025 14:49
Έκτακτο – Σοκαριστική τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Τρεις άνθρωποι κ@@@@ ζωντανοί και 2… (Βίντεο σοκ)
Δε, 18 Αυγ 2025 13:59
Έκτακτο – Ασύλληπτη τραγωδία στο Γουδί – Ανατράπηκε ασθενοφόρο και πέθανε ασθενής που μετέφερε – Η τραγική ειρωνεία για τον 50χρονο
Δε, 18 Αυγ 2025 13:33
Έκτακτο – Πρωτοφανές άγριο περιστατικό στο Χαλάνδρι – Σε σοκ η πολυκατοικία – Σκότωσε τη σύντροφό του στην…
Δε, 18 Αυγ 2025 12:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.