Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Ντροπή! Αποκάλυψη σοκ για τη γιατρό του Γιώργου! – “Έιναι για δέσιμο…” έλεγαν οι υπάλληλοι

Πε, 15 Οκτ 2026 22:43

16/10: “Έρχεται”για 2 ζώδια ένα οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο – Θα ξαναδούν μια οικομική ευκαιρία

Πε, 15 Οκτ 2026 21:30

Θλίψη! Πέθανε η “Λωξάντρα”

Πε, 15 Οκτ 2026 14:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαζωνάκης: Ντροπή! Αποκάλυψη σοκ για τη γιατρό του Γιώργου! – “Έιναι για δέσιμο…” έλεγαν οι υπάλληλοι

Πε, 15 Οκτ 2026 22:43 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Live News” του Mega, που ανατρέπει πολλά από όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι σήμερα, σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο της Καρνεάδου στο Κολωνάκι.

Το στοιχείο που αλλάζει την τροπή της τραγικής αυτής υπόθεσης είναι οι αναζητήσεις της γιατρού στο κινητό τηλέφωνο, μετά την έλευση του ΕΚΑΒ και την απομάκρυσνη του Γιώργου Μαζωνάκη, από το ιατρείο. Στο χρονικό διάστημα μεταξύ 19.00-19.15 φέρεται να ψάχνει πληροφορίες, σχετικά με την προποφόλη που είχε χορηγήσει στον καλλιτέχνη και πιο συγκεκριμένα αν αυτή κυκλοφορεί και σε μορφή χαπιού. Σύμφωνα με το Maga, οι αναζητήσεις αυτές δείχνουν τη διάθεση της γιατρού να ρίξει ενδεχομένως την αιτία θανάτου του τραγουδιστή σε χάπι που κατανάλωσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο – Οι αναζητήσεις της γιατρού στο Google στο δρόμο για το Αστυνομικό Τμήμα – “Είναι για δέσιμο…” έλεγαν οι υπάλληλοι


Το αίτημα της γιατρού στον Κορυδαλλό για προσωπική βοηθό

Η γιατρός που έκανε την πλασμαφαίρεση στον Γιώργο Μαζωνάκη και κατηγορείται για τον θάνατό του, φέρεται να κατέθεσε εγγράφως αίτημα προς τον αρχιφύλακα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, ζητώντας προσωπική βοηθό για το κελί της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα», η κατηγορούμενη γιατρός, όταν είχε μάθει ότι κάποιες κρατούμενες κάνουν μεροκάματα για να μειώσουν τις ποινές τους, φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να τη βοηθά κάποια από αυτές στις καθημερινές εργασίες μέσα στο κελί. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το αίτημα δεν περιορίστηκε σε προφορική αναφορά, αλλά κατατέθηκε και εγγράφως.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γιατρός απευθύνθηκε στον αρχιφύλακα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, ζητώντας προσωπική βοηθό για τον χώρο κράτησής της.

Όσον αφορά στις συνθήκες κράτησής της, σύμφωνα με τη Ρούλα Κουσκουρή, το κελί της βάφτηκε, όπως είχε ζητήσει η ίδια όταν πρωτοπήγε στη φυλακή και δεν έχει πλέον τηλεόραση, όπως είχε στην αρχή, καθώς αυτή άνηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της γιατρού μετά τη συνάντηση με τον σύζυγό της
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περιγραφή της συμπεριφοράς της γιατρού μετά την τελευταία συνάντησή της με τον σύζυγό της, ο οποίος κρατείται σε διαφορετική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Ρούλα Κουσκουρή, το ζευγάρι συναντήθηκε το Σάββατο στο πλαίσιο του ελεύθερου επισκεπτηρίου των ανδρικών φυλακών. Η συνάντηση, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο κλίμα.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο κελί της είχε διαφορετική διάθεση και συμπεριφορά.

Η Ρούλα Κουσκουρή περιέγραψε ότι η κατηγορούμενη σταμάτησε να κάνει γιόγκα, συνήθεια που φέρεται να είχε εντάξει στην καθημερινότητά της μέσα στη φυλακή. Επίσης, αντί να ασχολείται με τις δραστηριότητες που ακολουθούσε προηγουμένως, φέρεται να ξαπλώνει στο κρεβάτι της και να κοιτάζει το ταβάνι, αποφεύγοντας παράλληλα την επικοινωνία με τις δύο συγκρατούμενές της.

Ενδεχομένως κάτι συνέβη στη συνάντηση με τον σύζυγό της και από τότε είναι αρκετά προβληματισμένη.

Νέο αίτημα για τις τοξικολογικές εξετάσεις από τη γιατρό
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, η πλευρά της κατηγορούμενης γιατρού αναμένεται να ζητήσει εξειδικευμένο ποσοτικό έλεγχο για συγκεκριμένες ουσίες στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων, με τη συμμετοχή του Γενικού Χημείου του Κράτους και άλλων φορέων.

Η υπερασπιστική γραμμή της γιατρού αναμένεται να υποστηρίξει ότι τυχόν ουσίες που θα εντοπιστούν στον οργανισμό του θανόντος είχαν ληφθεί από τον τραγουδιστή εκτός του ιατρείου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και η αξιολόγηση των στοιχείων από τις αρμόδιες αρχές αναμένεται να έχουν καθοριστική σημασία για την πορεία της υπόθεσης.

Τέλος αναμένεται να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις, ενώ αναμένεται να καταθέσουν δύο ακόμα πρόσωπα, μετά από αίτημα του γιατρού. Πρόκειται για τον ασθενή που εξέταζε στο ιατρείο του, όταν έφτασε εκεί ο τραγουδιστής, και τη γραμματέα του ιατρείου στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ.

«Είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αστυνομικά για γιατρό» Γιώργου δέσιμο έλεγαν Μαζωνάκης: ντροπή Σοκ του υπάλληλοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Ντροπή! Αποκάλυψη σοκ για τη γιατρό του Γιώργου! – “Έιναι για δέσιμο…” έλεγαν οι υπάλληλοι
Πε, 15 Οκτ 2026 22:43
16/10: “Έρχεται”για 2 ζώδια ένα οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο – Θα ξαναδούν μια οικομική ευκαιρία
Πε, 15 Οκτ 2026 21:30
Θλίψη! Πέθανε η “Λωξάντρα”
Πε, 15 Οκτ 2026 14:08
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν σε μια πιο τυχερή περίοδο το επόμενο διάστημα – “Έρχονται” ευκαιρίες
Πε, 15 Οκτ 2026 13:31
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Σάλος με τις σαμπάνιες και το δείπνο που δεν πλήρωσε – Πόσο ήταν ο λογαριασμός
Πε, 15 Οκτ 2026 13:24
Αυτό ήθελε να πει η νοσηλεύτρια της Καρνεάδου στον Μαζωνάκη, πριν πεθάνει – Ίσως να σωζόταν
Πε, 15 Οκτ 2026 10:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.