Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σοκ με τον 13χρονο που είχε τραγικό τέλος! – Ανατριχιαστική μαρτυρία: “Του έβαζαν κέρμα στον π@@@@ του…”

Πε, 3 Ιούλ 2025 10:47

Αυτά τα 3 ζώδια μαγνητίζουν τα χρήματα τον Ιούλιο 2025

Πε, 3 Ιούλ 2025 09:25

Σοκαριστικό περιστατικό στη Ρόδο – Γυναίκα περπατούσε με την κόρη της, όταν ξαφνικά μέσα από την τσάντα της…(Βίντεο περιστατικού)

Πε, 3 Ιούλ 2025 09:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερινόπουλος: «Εκτιμώ ότι υπάρχει συνεργός. Το σπίτι στη Σούδα μπορεί να κρύβει απαντήσεις»

Τε, 23 Ιούν 2021 20:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ο πρώτος που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» τόνισε ακόμα μια φορά ότι εκείνος από την αρχή φώναζε ότι ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας.

«Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι τα γεγονότα δεν πείθουν ότι ήταν ένα έγκλημά εν βρασμώ ψυχής.

«Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τον πιλότο να έχει συνεργό, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε:

«Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» τόνισε.

Το σπίτι στη Σούδα

Επιπλέον, ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στο σπίτι στη Σούδα που έψαχνε να νοικιάσει ένα άτομο από το ζευγάρι.

«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι» σχολίασε ο κ. Κατερινόπουλος.

 

«Εκτιμώ απαντήσεις Διάφορα Κατερινόπουλος: κρύβει μπορεί Σούδα σπίτι συνεργός. Υπάρχει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σοκ με τον 13χρονο που είχε τραγικό τέλος! – Ανατριχιαστική μαρτυρία: “Του έβαζαν κέρμα στον π@@@@ του…”
Πε, 3 Ιούλ 2025 10:47
Αυτά τα 3 ζώδια μαγνητίζουν τα χρήματα τον Ιούλιο 2025
Πε, 3 Ιούλ 2025 09:25
Σοκαριστικό περιστατικό στη Ρόδο – Γυναίκα περπατούσε με την κόρη της, όταν ξαφνικά μέσα από την τσάντα της…(Βίντεο περιστατικού)
Πε, 3 Ιούλ 2025 09:21
Σοκ! Χρεοκοπεί εταιρεία με παρουσία 138 ετών στα ράφια των σούπερ μάρκετ
Πε, 3 Ιούλ 2025 08:31
Έκτακτο – Πύρινη κόλαση σε ελληνικό νησί – Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται σπίτια, απειλούνται ξενοδοχεία
Τε, 2 Ιούλ 2025 22:43
Συντάξεις 40 ευρώ αύξηση – Ποιοι θα τη δουν στη τσέπη τους – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός
Τε, 2 Ιούλ 2025 21:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.