Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Υπόθεση Σεμέδο: Σοκάρει η μαρτυρία της 17χρονης – “Μου έδωσε αρκουδάκι της κόρης του, μετά με βίασε”

Τρ, 31 Αυγ 2021 23:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τον εφιάλτη που έζησε μαζί με τη φίλη της στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα, περιέγραψε στους αστυνομικούς η 17χρονη.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι, με το STAR να φέρνει στη δημοσιότητα όσα φέρεται να είπε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πιει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”» φέρεται να είπε η ανήλικη στις αρχές, σύμφωνα με το STAR.

Τότε, η 17χρονη πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της, ο οποίος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε και μετά μίλησε με άλλη φίλη της που της είπε να πάρει ταξί, αλλά εκείνη δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη φίλη της που ήταν μαζί της στη Γλυφάδα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

«Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο» καταλήγει η νεαρή.

Δείτε όσα φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ:

“Μου 17χρονης αρκουδάκι βίασε” Διάφορα έδωσε κόρης μαρτυρία μετά Σεμέδο: Σοκάρει υπόθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.