Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια: Ποιος είναι ο μήνας του 2026 που θα σε… παιδέψει!

Σα, 20 Δεκ 2025 12:17

Όλοι αποθεώνουν τον Γαβαλά – Είπε για τον Μαζωνάκη και την Ελλάδα αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν το πουν

Σα, 20 Δεκ 2025 11:09

Το «ατύχημα» Παπαδοπούλου αποδείχθηκε δολοφονία: Φρίκη όσα μαθεύτηκαν! Τη ν@@@@@ και την έ@@@@

Σα, 20 Δεκ 2025 09:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το ποσό που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του «MasterChef»

Πε, 23 Σεπ 2021 16:24 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο γνωστός σεφ μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την πρότασή που δέχτηκε μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το «Top Chef».

 

Στο Stellar, το σινεμά – εστιατόριο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο Γκάζι, συνάντησε ο συνεργάτης της «Super Κατερίνας» τον Πάνο Ιωαννίδη για να μάθει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε σχέση με την πρόταση που υποτίθεται ότι έκανε στο ίδιο και στους συναδέλφους του – κριτές του «MasterChef» ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» ήταν διατεθειμένος να δώσει ως και ένα εκατομμύριο ευρώ για να πείσει τους τρεις κριτές να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και να μετακομίσουν στο «Top Chef « και στον Σκάι.
Τελικά, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να παραμείνουν στη θέση τους στο Star με το οποίο ανανέωσαν την συνεργασία τους.

 

Μιλώντας στον φακό της «Super Κατερίνας», ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχτηκε ότι τα δημοσιεύματα ήταν αληθή.
«Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από ένα άλλο κανάλι και μια αντίστοιχη εκπομπή. Εν τέλει αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σχήμα» είπε. Και διευκρίνισε: «Το ποσό ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο, ήταν ένα πολύ δελεαστικό ποσό αλλά, πέραν των χρημάτων, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε ως αντίβαρο».

 

Όσο για το θέμα της πληθώρας μαγειρικών reality στο φετινό πρόγραμμα των καναλιών και του έντονου ανταγωνισμού, ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει σαν να μην ιδρώνει το αυτί του.
«Ο ανταγωνισμός, όταν είναι θεμιτός, είναι καλός. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες αλλά το “MasterChef” είναι “MasterChef”» σχολίασε λακωνικά.

 

Τέλος, ο σεφ, απάντησε και στο ερώτημα τι Θα μαγείρευε σε μια γυναίκα που θα ήθελε να γοητεύσει.
«Όταν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα, πλέον δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσο πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, οπότε την πηγαίνω έξω για φαγητό» είπε.

masterchef αποκάλυψε Ατζούν Ιωαννίδης: κριτές Πάνος Πόσο πρόσφερε στους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια: Ποιος είναι ο μήνας του 2026 που θα σε… παιδέψει!
Σα, 20 Δεκ 2025 12:17
Όλοι αποθεώνουν τον Γαβαλά – Είπε για τον Μαζωνάκη και την Ελλάδα αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν το πουν
Σα, 20 Δεκ 2025 11:09
Το «ατύχημα» Παπαδοπούλου αποδείχθηκε δολοφονία: Φρίκη όσα μαθεύτηκαν! Τη ν@@@@@ και την έ@@@@
Σα, 20 Δεκ 2025 09:58
Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.