Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη – 23χρονος μπήκε σε λάθος δωμάτιο ξενοδοχείου και άρχισε να κάνει π@@@@@ σε άλλον…

Πα, 4 Ιούλ 2025 12:55

Έκτακτο – Σοκαριστική εξέλιξη για τη σφοδρή σύγκρουση των 2 λεωφορείων στη Βούλα – Υπάρχουν πολλά παιδιά που…

Πα, 4 Ιούλ 2025 12:34

Έκτακτο – Βούλα: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείων στην παραλιακή – Υπάρχουν…

Πα, 4 Ιούλ 2025 12:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λάρισα:Κόλλησε βέρα στο δάχτυλο 17χρονης και φώναξαν την πυροσβεστική

Πα, 8 Οκτ 2021 18:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η 17χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τις προηγούμενες ημέρες με πρησμένο το δάχτυλο του χεριού της στο οποίο φορούσε τη βέρα – Πώς ενήργησε η πυροσβεστική

Ο Διοικητής της Περιφέρειας Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Ευάγγελος Φαλάρας μίλησε στο protothema.gr για την παρέμβαση των πυροσβεστών όταν κλήθηκαν προ ημερών από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας να αφαιρέσουν με έναν κόφτη τη βέρα από το πρησμένο δάχτυλο μιας 17χρονης κοπέλας.

 

Το νεαρό κορίτσι αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις κινήσεις των πυροσβεστών, την ώρα που προσπαθούσαν να της σώσουν το δάχτυλο και σύμφωνα με τον κ. Φαλάρα δεν είναι η πρώτη φορά που πυροσβέστες καλούνται να κάνουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

«Μας κάλεσε ο γιατρός του νοσοκομείου που παρακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα, γιατί δεν μπορούσε να της παρέχει τις υπηρεσίες που ήθελε επειδή είχε πρηστεί το δάχτυλό της, προφανώς από κάποιο πρόβλημα υγείας και η βέρα που φορούσε έβαζε σε κίνδυνο το δάχτυλο του χεριού της. Έτσι, λοιπόν, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε έναν κόφτη, ένα μηχάνημα κοπής μετάλλων, για να κόψουμε τη βέρα. Η κοπέλα είναι 17 ετών, ήταν ψύχραιμη και ήταν μια κατάσταση που προφανώς τη ζόριζε, για αυτό χρειάστηκε να παρέμβουμε. Το νοσοκομείο κατά περιόδους μας καλεί να κάνουμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις, ειδικά όταν κάποια αντικείμενα έχουν καρφωθεί στο μυικό μέρος του τραυματία και για να μην πονέσει, παρεμβαίνουμε και εμείς» λέει στο protothema.gr o κ. Φαλάρας.

 

Η 17χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με πρησμένο το δάχτυλο του χεριού της στο οποίο φορούσε τη βέρα. Οι γιατροί έκριναν ότι το νεαρό κορίτσι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατέστη δυνατή η αφαίρεση της βέρας, γεγονός που έβαζε σε κίνδυνο το δάχτυλο του χεριού της.

Εκεί, λοιπόν χρειάστηκε η επέμβαση των τεσσάρων πυροσβεστών οι οποίοι έσπευσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και με ειδικό μηχάνημα κατάφεραν να αφαιρέσουν την βέρα και να σώσουν το δάχτυλο.

Πηγή protothema.gr

17χρονης βέρα δάχτυλο Διάφορα Λάρισα:Κόλλησε πυροσβεστική φώναξαν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη – 23χρονος μπήκε σε λάθος δωμάτιο ξενοδοχείου και άρχισε να κάνει π@@@@@ σε άλλον…
Πα, 4 Ιούλ 2025 12:55
Έκτακτο – Σοκαριστική εξέλιξη για τη σφοδρή σύγκρουση των 2 λεωφορείων στη Βούλα – Υπάρχουν πολλά παιδιά που…
Πα, 4 Ιούλ 2025 12:34
Έκτακτο – Βούλα: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείων στην παραλιακή – Υπάρχουν…
Πα, 4 Ιούλ 2025 12:04
Αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει τις ΗΠΑ – 9χρονη βρήκε φρικτό θάνατο, γιατί η μητέρα της…
Πα, 4 Ιούλ 2025 11:56
Κρήτη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για γυναίκα, μέσα στο ίδιο της το σπίτι – Σε σοκ η αδελφή της με αυτό που αντίκρισε μπροστά της…
Πα, 4 Ιούλ 2025 10:32
Καλάβρυτα: Αιματηρό περιστατικό σε οικογένεια – Δύο αδέλφια…
Πα, 4 Ιούλ 2025 09:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.