Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του θρυλικού Έλληνα ηθοποιού…

Κυ, 17 Αυγ 2025 21:10

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις δημοφιλείς ταινίες…

Κυ, 17 Αυγ 2025 19:05

Τραγικός θάνατος για 30χρονη εστεμμένη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο με ζώο! – Η τραγική ειρωνεία

Κυ, 17 Αυγ 2025 17:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καινούργιου:Έχει εμμονή μαζί μου σε άρρωστο βαθμό,φοβάμαι

Τρ, 12 Οκτ 2021 16:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει εμμονή μαζί της και μάλιστα έχει κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η παρουσιάστρια προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Super Κική στα social media για τους δημοσιογράφους, ενώ υπογράμμισε, μάλιστα, πως φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη Super Κική, επισημαίνοντας «επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα. Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, εγώ για κάποιον λόγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις. Εσύ βρε Κική μου που έχεις περάσει δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει για ένα μεροκάματο».

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου για την εμμονή σε άρρωστο βαθμό που βιώνει από συγκεκριμένο άνθρωπο

Όσον αφορά την εμμονή που έχει ένας δημοσιογράφος μαζί της, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε “ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή, απλά σχολιάσαμε αυτό το οποίο τοποθετήθηκες. Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Βασικά δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο”.

 

Ο φόβος της Κατερίνας Καινούργιου ότι θα βλάψει τη σωματική της ακεραιότητα

Και προσθέτει η Κατερίνα Καινούργιου “έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα. Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε τέτοιο σημείο που μπορεί να με πειράξει και σωματικά. Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η εμμονή».

άρρωστο βαθμό,φοβάμαι εμμονή, Καινούργιου:Έχει Κατερίνα μαζί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του θρυλικού Έλληνα ηθοποιού…
Κυ, 17 Αυγ 2025 21:10
Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις δημοφιλείς ταινίες…
Κυ, 17 Αυγ 2025 19:05
Τραγικός θάνατος για 30χρονη εστεμμένη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο με ζώο! – Η τραγική ειρωνεία
Κυ, 17 Αυγ 2025 17:02
Ηθοποιός «τα έκανε πάνω της» επί 20 λεπτά σε πτήση εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης – Αυτό ήταν το φαγητό που…
Κυ, 17 Αυγ 2025 13:00
Θεσσαλονίκη: Τρομακτικό περιστατικό! 38χρονος έπινε μπίρες και ξαφνικά 46χρονη εμφανίστηκε με…
Κυ, 17 Αυγ 2025 12:53
Στο Αυτόφωρο αδελφός πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας: Πιάστηκε να…
Κυ, 17 Αυγ 2025 12:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.