Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δράμα: Βίντεο φρίκη! – Η στιγμή που η αρκούδα επιτίθεται στον 61χρονο -Το κατέγραψε πριν πεθάνει

Τρ, 16 Σεπ 2025 21:17

Ανείπωτη τραγωδία για ζευγάρι – Τον συνέλαβαν καταλάθος και η σύντροφός του…

Τρ, 16 Σεπ 2025 21:08

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν

Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Έξω φρενών με την Θεοφανία Παπαθωμά

Πε, 14 Οκτ 2021 22:15 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλατό του Στούντιο 4!

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στα θέατρο που λειτουργούν πλέον ως covid free χώροι καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα».

 

 

«Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πως πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ».

 

«Δεν μπορεί η πολιτεία να κάνει τέτοια νομοθετήματα όπου ο θεατής θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένος αλλά ο εργαζόμενος μπορεί να είναι ότι θέλει» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Τι είχε πει η Θεοφανία Παπαθωμά

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Θεοφανία Παπαθωμά την περασμένη εβδομάδα και η συζήτηση έφτασε και στο εμβόλιο του κορονοϊού καθώς ο σύζυγος της ηθοποιού, Γρηγόρης Πετράκος είναι αρνητής και έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.

«Εσύ έχεις εμβολιαστεί;» τη ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. «Αυτό είναι δικό μου θέμα», ήταν η απάντηση της ηθοποιού.

«Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Δεν μας έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο ούτε για το ένα ούτε για το άλλο θέμα. Ας αλλάξουμε όμως θέμα, ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο», κατέληξε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Θεοφανία Μπιμπίλας: Παπαθωμά Σπύρος φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράμα: Βίντεο φρίκη! – Η στιγμή που η αρκούδα επιτίθεται στον 61χρονο -Το κατέγραψε πριν πεθάνει
Τρ, 16 Σεπ 2025 21:17
Ανείπωτη τραγωδία για ζευγάρι – Τον συνέλαβαν καταλάθος και η σύντροφός του…
Τρ, 16 Σεπ 2025 21:08
Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν
Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49
Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Φρίκη! Β@@@@@ συγκρατούμενό τους και έβγαζαν…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:13
Αιγάλεω: Βίντεο σοκ από τη σ@@@@ επίθεση του Σύρου στη 17χρονη – Του φώναζε “φύγε” και αυτός α@@@@…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:10
Σεπτέμβριος 2025: Ποια 4 ζώδια θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.