Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Κλείσ’ το ρε πουλάκι μου το στόμα» – Τα “πήρε” κρανίο η Μπακογιάννη με γυναίκα που τη διέκοψε

Σα, 31 Οκτ 2026 00:02

31/10: Εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ξεκάθαρες αλήθειες για 3 ζώδια

Πα, 30 Οκτ 2026 23:41

Συντάξεις: Διπλή πληρωμή τον Νοέμβριο

Πα, 30 Οκτ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεοφάνους για μητέρα Παντελίδη:Μου ευχόταν να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε.Πέρασα πολύ δύσκολα.

Δε, 8 Νοέ 2021 14:38 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους και μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτωντας ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέχισε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα».
https://youtu.be/7I6S7NZu-Nk

«Σας δίνω κανονικά το στόρι γιατί δεν τον έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια σοκάροντας την Κατερίνα Καινούργιου: «Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα».

 

δύσκολα» ευχόταν Θεοφάνους: καταλάβω μητέρα παιδιά Παντελίδη:Μου πεθάνουν πέρασε.Πέρασα πολύ, πόνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κλείσ’ το ρε πουλάκι μου το στόμα» – Τα “πήρε” κρανίο η Μπακογιάννη με γυναίκα που τη διέκοψε
Σα, 31 Οκτ 2026 00:02
31/10: Εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ξεκάθαρες αλήθειες για 3 ζώδια
Πα, 30 Οκτ 2026 23:41
Συντάξεις: Διπλή πληρωμή τον Νοέμβριο
Πα, 30 Οκτ 2026 22:34
Ελλάδα: Δυνατός σεισμός αισθητός στην Αττική
Πα, 30 Οκτ 2026 13:03
Αυτά τα 3 ζώδια θα τα καταφέρουν – Θα έρθει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους
Πα, 30 Οκτ 2026 09:52
Αθήνα: Σοκαριστικό περιστατικό το βράδυ με αξιωματικό και τις πρώην συντρόφους του
Πα, 30 Οκτ 2026 09:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.