Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Σοκαριστικό και πρωτοφανές περιστατικό με μοναχό! Αφού τον έβαλαν σε ασθενοφόρο…

Τε, 6 Μάι 2026 14:24

Αυτά τα 3 ζώδια, ευνοούνται οικονομικά, μετά τα 50, από το Σύμπαν

Τε, 6 Μάι 2026 12:10

Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι είναι πάντα «τυχεροί» – Δεν είναι αυτό που ξέρουμε όλοι!

Τε, 6 Μάι 2026 10:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μπλόκο έβαλε η κυβέρνηση για την κομμωτική κατ’οίκον.

Σα, 13 Νοέ 2021 14:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με τιμολόγια η πώληση επαγγελματικών προϊόντων από εδώ και στο εξής

Τέλος οι κομμώτριες κατ οίκον. Μπλόκο στην κομμωτική στο σπίτι βάζει η κυβέρνηση αφού η πώληση επαγγελματικών προϊόντων θα γίνεται πλέον μόνο με επαγγελματική ταυτότητα σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν οι επισκέψεις στα σπίτια για λόγους δημόσιας υγείας.

 

Η προμήθεια επαγγελματικών ειδών κομμωτικής όπως προβλέπει σχετική τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης θα γίνεται από εδώ και στο εξής με επαγγελματική ταυτότητα και συγκεκριμένα, η πώλησή τους θα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση έκδοσης του προβλεπόμενου τιμολογίου και με την ταυτόχρονη επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας. Η πώληση τους θα γίνεται αποκλειστικά από τα κομμωτήρια τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο με την κυβέρνηση να θέλει με αυτό τον τρόπο να καθησυχάσει τους επαγγελματίες του χώρου που διαμαρτύρονταν για πλήγμα στην εργασία τους μετά την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων στην αγορά.

 

Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση φιλοδοξεί ότι θα περιοριστεί η παροχή υπηρεσιών κομμωτικής σε χώρους εκτός κομμωτηρίων ενώ παράλληλα προστατεύεται η δημόσια υγεία καθώς στους επαγγελματικούς χώρους εφαρμόζονται συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε στους επαγγελματίες κατά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι τους με την ηγεσία του υπ. Ανάπτυξης την περασμένη Δευτέρα.

 

Στη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη με το Προεδρείο της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδος ήταν παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ , κ. Γιώργος Καββαθάς.

Διάφορα έβαλε κατ’οίκον. κομμωτική κυβέρνηση, Μπλόκο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Σοκαριστικό και πρωτοφανές περιστατικό με μοναχό! Αφού τον έβαλαν σε ασθενοφόρο…
Τε, 6 Μάι 2026 14:24
Αυτά τα 3 ζώδια, ευνοούνται οικονομικά, μετά τα 50, από το Σύμπαν
Τε, 6 Μάι 2026 12:10
Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι είναι πάντα «τυχεροί» – Δεν είναι αυτό που ξέρουμε όλοι!
Τε, 6 Μάι 2026 10:01
Κρήτη: Προφητικά τα λόγια της μητέρας του 17χρονου, πριν τη φρικτή δολοφονία του φίλου του; Τι έλεγε μπροστά στην κάμερα
Τε, 6 Μάι 2026 09:53
Τρίτη – 6/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν “εισιτήριο” για το μέλλον! Το 2ο θα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το σπίτι του!
Τε, 6 Μάι 2026 00:34
Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο σπαραγμός της μάνας του 20χρονου, μόλις τον είδε νεκρό στον δρόμο – “Αφήστε μεεε…” (Βίντεο)
Τρ, 5 Μάι 2026 22:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.