Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν

Πε, 1 Οκτ 2026 21:45

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου

Πε, 1 Οκτ 2026 21:42

Μαζωνάκης: Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η γιατρός όταν ο Γιώργος ήταν στη θεραπεία

Πε, 1 Οκτ 2026 18:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Γιώργος Λώρης

Δε, 15 Νοέ 2021 13:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Λώρης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο AlphaNews.Live η αδελφή του καλλιτέχνη, Ρέα Λώρη, αποδίδοντας τα αίτια θανάτου του σε ανακοπή καρδιάς.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Λώρης

Ο Γιώργος Λώρης γεννήθηκε στη Πάφο το 1958 και από την ηλικία των έξι ετών ζει στη Λεμεσό. Είναι Αριστούχος Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου το 1981 με διευθυντή της Σχολής τότε το Νίκο Τζόγια και καθηγητές εκτός από το κ. Τζόγια, τη Μαίρη Αρώνη, το Στέλιο Βόκοβιτς και την Ελένη Χατζηαργύρη.

Ως ηθοποιός και Μουσικός συνεργάστηκε με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου για 32 χρόνια από το 1981 μέχρι το 2013, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές, Κυπριώτικα σκετς, Παιδικά εκπαιδευτικά Προγράμματα και Τηλεοπτικά Προγράμματα αναψυχής. Συνεργάστηκε με αρκετά θεατρικά σχήματα, με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι νεότεροι τον γνώρισαν μέσα από το ρόλο του Μαξή, σε μία από τις καλύτερες σειρές εποχής που προβλήθηκαν από τη Κυπριακή Τηλεόραση τα «Βήματα στην άμμο», σε σκηνοθεσία Κορίννα Αβραμίδου και Κώστας Ορθοδόξου. Πήρε μέρος και σε άλλες σειρές του ΡΙΚ όπως «Γαλατείας και Πυγμαλίωνος» και «Αηδόνι της Σμύρνης» στο ρόλο του Σπύρου και τα δυο σε σκηνοθεσία Κύρος Ρωσσίδης, στη τηλεταινία «Γύρω-γύρω όλοι» και ο Τζίζουρος στη δραματική σειρά «Η κυρά του μεταξιού» και τα δυο σε σκηνοθεσία Κώστας Ορθοδόξου, στα Κυπριώτικα σκετς «Η ραδιενέργεια» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Κωνσταντινίδη, «Η γιορτή του σπιθκιού μας σήμερα» σε σκηνοθεσία Μαρία Αβρααμίδου και «Ο γαλίνες του Νικόλα» της Πόπης Δανιήλ. Το 2014 συμμετείχε στη σειρά Κυπριώτικα σκετς, στο επεισόδιο «Πε μου το καφέ» σε σκηνοθεσία Νίκου Θεοφάνους.

Γιώργος Διάφορα ηθοποιός Λώρης ξαφνικά Πέθανε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν
Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου
Πε, 1 Οκτ 2026 21:42
Μαζωνάκης: Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η γιατρός όταν ο Γιώργος ήταν στη θεραπεία
Πε, 1 Οκτ 2026 18:44
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Χείμαρρος…
Πε, 1 Οκτ 2026 13:34
Οκτώβριος: Άγχος, στρες, αναποδιές και πίεση στα οικονομικά – Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν δύσκολα
Πε, 1 Οκτ 2026 13:08
Έκτακτο – Θρίλερ με την κακοκαιρία που σαρώνει την Κρήτη – Υπάρχει αγνοούμενος – Ζευγάρι κατέληξε σε ποτάμι
Πε, 1 Οκτ 2026 13:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.