Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…

Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10

Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…

Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22

Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)

Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δίκη για τροχαίο Παντελίδη:Τι κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα……

Πε, 20 Ιαν 2022 12:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άρχισε σήμερα (20.01.2022) στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η συζήτηση των αγωγών που έχουν καταθέσει Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο του Φεβρουαρίου του 2016, με θύμα το δημοφιλή τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη η οποία αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν του τροχαίου όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της και τις 144 ημέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

 

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» κατέθεσε συγκινημένη η μητέρα της συνεπιβάτιδος του Παντελή Παντελίδη.

 

Περιέγραψε ότι ήταν τραγικό για την κόρη της να παρακολουθεί στην τηλεόραση από το νοσοκομείο τι γινόταν, πως είχε εφιάλτες για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και πως το παιδί της ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα. «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τι γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκαλα με σωληνάκια και σίδερα» περιέγραψε η μάρτυρας στο δικαστήριο προσθέτοντας πως η κόρη της νοσηλεύτηκε για οκτώ μήνες.

 

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν πριν το τροχαίο. «Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» επισήμανε η μάρτυρας λέγοντας πως η κόρη της δεν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιει.

 

Δικηγόρος: Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;

Μάρτυρας: Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.

Δικηγόρος: Τί σας είπε;

 

Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

“Ήταν Αρναούτη.Κυρία Διάφορα δίκη κατέθεσε κόκαλα μάτσο μήνας μητέρα Παντελίδη:Τι Πρόεδρε σίδερα…… σωληνάκια τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα τραγωδία στον ΠΑΟΚ! Oπαδός όταν έμαθε για την τραγωδία στη Ρουμανία, με τα νεκρά παιδιά…
Τρ, 27 Ιαν 2026 23:10
Έκτακτο – Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! – Βρέθηκαν νεκρές στο υπόγειο 52χρονου η Μαρία Α. και μία…
Τρ, 27 Ιαν 2026 22:22
Ρουμανία: Η μοιραία σύμπτωση στο πολύνεκρο τροχαίο με Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ – Οι πρώτες εικόνες από τους Έλληνες τραυματίες (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 21:17
Σοκάρει η τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία – Από πού είναι τα νεαρά ελληνόπουλα, που βρήκαν φρικτό θάνατο; (Βίντεο σοκ)
Τρ, 27 Ιαν 2026 17:52
Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό
Τρ, 27 Ιαν 2026 15:21
Βιολάντα: “Λύγισε” το πανελληνίο με όσα είπε ο σύζυγος της νεκρής Βασιλικής – Τα είπε όλα με 5 λέξεις!
Τρ, 27 Ιαν 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.