Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κρήτη: Μεγάλη αγωνία για τον 33χρονο γιατρό, που εξαφανίστηκε – Η αποκάλυψη του πατέρα του – “Το βράδυ οκτώ η ώρα…”

Κυ, 14 Δεκ 2025 11:01

Τραβάνε την τύχη σαν μαγνήτη!: Τα 4 ζώδια που θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει το…

Κυ, 14 Δεκ 2025 10:53

Σοκ! Απίστευτη αγριότητα – 35χρονος που βρίσκεται στην Αθήνα σ@@@@@@ γυναίκα στη…

Σα, 13 Δεκ 2025 22:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άνω Πατήσια:Τραγωδία με νεκρο 4χρονο παιδί.Πώς μία βόλτα με τους γονείς του έκοψε το νήμα της ζωής.

Κυ, 23 Ιαν 2022 20:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το μόλις τεσσάρων ετών παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι
Τραγωδία στα Άνω Πατήσια το απόγευμα της Κυριακής όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οδηγός Ι.Χ χτύπησε και παρέσυρε 4χρονο παιδί σε δρόμο καρμανιόλα με ελλιπή φωτισμό. Δυστυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες το αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στα Άνω Πατήσια, επί της οδού Ταΰγετου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα», το μόλις τεσσάρων ετών παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι.

 

Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, μέσα σε λίμνη αίματος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Tο παιδί βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας, όπου υπάρχει παιδική χαρά, ένα πάρκο κι ένα θέατρο.

 

Πρόκειται για ένα σημείο με ελλιπή φωτισμό, άκρως επικίνδυνο για πεζούς και οδηγούς Ι.Χ. Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, πως «πολλά διερχόμενα αμάξια περνάνε πατημένα- δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε ταμπέλα με όριο ταχύτητας. Συνέχεια λένε για αυτά τα προβλήματα στο δήμο και δεν γίνεται τίποτα».

 

 

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δυστυχώς το παιδί δεν κατάφερε να σωθεί.

4χρονο βόλτα γονείς Διάφορα έκοψε ζωής νεκρό νήμα παιδί.Πώς Πατήσια:Τραγωδία τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη: Μεγάλη αγωνία για τον 33χρονο γιατρό, που εξαφανίστηκε – Η αποκάλυψη του πατέρα του – “Το βράδυ οκτώ η ώρα…”
Κυ, 14 Δεκ 2025 11:01
Τραβάνε την τύχη σαν μαγνήτη!: Τα 4 ζώδια που θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει το…
Κυ, 14 Δεκ 2025 10:53
Σοκ! Απίστευτη αγριότητα – 35χρονος που βρίσκεται στην Αθήνα σ@@@@@@ γυναίκα στη…
Σα, 13 Δεκ 2025 22:31
Σοκαριστικό περιστατικό! Γνωστός Έλληνας παίκτης ριάλιτι πήρε σουβλί και…
Σα, 13 Δεκ 2025 20:48
Θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο πασίγνωστός ηθοποιός του…
Σα, 13 Δεκ 2025 19:26
Θρίλερ η εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, στην Κρήτη – Τι λέει ο πατέρας του – Το τελευταίο τηλεφώνημα του Αλέξη
Σα, 13 Δεκ 2025 16:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.