Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σέρρες: Εξαφάνιση θρίλερ διοικητή πυροσβεστικού κλιμακίου – Οι τελευταίες του κινήσεις στο σπίτι και ο μάρτυρας

Τε, 24 Δεκ 2025 19:30

Συντριβή Falcon στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που σκοτώθηκε – Η τραγική ειρωνεία 2 μήνες πριν τον θάνατό της

Τε, 24 Δεκ 2025 18:21

Τρία ζώδια που το 2026 το σύμπαν θα πραγματοποιήσει όλες τους τις επιθυμίες!

Τε, 24 Δεκ 2025 15:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερινόπουλος για νεκρά κορίτσια:Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να διεισδύσουν στον θάλαμο και……

Τρ, 22 Φεβ 2022 11:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος στην ΕΡΤ, εκφράζοντας την άποψη πως οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Δεν μπορώ να πειστώ ότι οφείλεται σε κάποια αίτια ιατρικά γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία έβαλα και συνεχίζω να βάζω και στα οποία πρέπει να δώσουν απαντήσεις και η αστυνομία και οι επιστήμονες. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια», επεσήμανε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα».

 

Αναλύοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Κατερινόπουλος, προέταξε πως δεν υπάρχει μια σαφέστατη μέχρι αυτή την στιγμή ιατροδικαστική εξέταση που να λέει ότι ο θάνατος οφείλεται σε συγκεκριμένο παθολογικό γεγονός.

«Εδώ έχουμε τρία παιδιά, τα οποία ισχυρίζονται κάποιοι ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, η λογική λέει όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, ότι το πρώτο που θα ταξίδευε στους ουρανούς είναι το πρώτο παιδί κατά σειρά γεννήσεως, αλλά εδώ είναι το τελευταίο παιδί».

Όλοι οι θάνατοι αυτών των παιδιών έγιναν μέρες αργίας, σαββατοκύριακα, συμπτώσεις σοβαρές, είπε χαρακτηριστικά.

 

«Και δεν ήταν παρόντες οι γιατροί, άρα ήταν κάποια άτομα μόνα τους εκεί, δεν ξέρω ποιοι ήταν, μπορεί να είναι κάποιοι, μπορεί οι γονείς, οι συνοδοί αν για κάποιο λόγο βγήκαν, έστω και για έναν καφέ, κάποιοι να βρήκαν την ευκαιρία να διεισδύσουν στον θάλαμο να κάνουν εκείνο το οποίο έκαναν», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

 

Εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι η τραγωδία που έχει εκτυλιχθεί στην Πάτρα οφείλεται σε ανθρώπινο χέρι, σημείωσε πως κάποιες τοποθετήσεις ιατροδικαστών κρατάνε επιφυλάξεις. «Ειδικά ο πρώτος λέει ότι πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις που δεν είχαν γίνει, γιατί τότε δεν υπήρχαν τα ίδια δεδομένα».

 

«Οδηγούμαστε στην κατεύθυνση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δεν ξέρω ποιος είναι ο δράστης. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Αττικής που διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία θα καταλήξουν, σε συνεργασία πάντα και με τους επιστήμονες» ανέφερε τέλος ο κ. Κατερινόπουλος.

βρήκαν Διάφορα διεισδύσουν ευκαιρία θάλαμο και…… Κατερινόπουλος: κορίτσια:Κάποιοι νεκρά στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Εξαφάνιση θρίλερ διοικητή πυροσβεστικού κλιμακίου – Οι τελευταίες του κινήσεις στο σπίτι και ο μάρτυρας
Τε, 24 Δεκ 2025 19:30
Συντριβή Falcon στην Τουρκία: Αυτή είναι η Ελληνίδα αεροσυνοδός που σκοτώθηκε – Η τραγική ειρωνεία 2 μήνες πριν τον θάνατό της
Τε, 24 Δεκ 2025 18:21
Τρία ζώδια που το 2026 το σύμπαν θα πραγματοποιήσει όλες τους τις επιθυμίες!
Τε, 24 Δεκ 2025 15:43
Αθήνα: Σοκαριστικό περιστατικό με 14χρονη, που βγήκε να πει τα κάλαντα – Τη βρήκε στη μέση του δρόμου μία…
Τε, 24 Δεκ 2025 15:40
Συνταγή για πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα -Το μυστικό για να βγουν λουκούμι
Τε, 24 Δεκ 2025 10:55
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Η Maria Pappa ανάμεσα στα θύματα
Τε, 24 Δεκ 2025 10:19
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.