Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26

Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…

Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαίρη Μηλιαρέση:Το σοβαρό πρόβλημα υγείας,τα οικονομικά προβλήματα,το όνειρο και το χειρουργείο.

Τρ, 22 Φεβ 2022 17:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της, την κακοήθεια που εμφάνισε στον θυρεοειδή και προχώρησε στο δεύτερο στάδιο, καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε
Μία αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και τις οικονομικές της δυσκολίες.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

 

«Στην πρώτη γυμνασίου, πήγαινα σε μία σχολή για να κάνω κάτι γυναικείο, γιατί ήθελα να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων. Αν δεν είχε αντιδράσει η μαμά μου τότε, για να πάω στη σχολή μοντέλων, θα είχα γίνει σούπερ μηχανικάρα. Πήγαινα στο συνεργείο του μπαμπά και μουντζουρωνόμουν, μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητρότητα κι εξήγησε πώς τη συνδύασε με την καριέρα της στην τηλεόραση.

 

«Υπήρχε ένας τσιλιαδόρος στην πόρτα του καμαρινιού μου κι όποτε άκουγε το μωρό να κλαίει, σφύριζε σε έναν άλλο τσιλιαδόρο που είχα στο πλατό. Ερχόταν τότε, σε ένα σημείο, πίσω από τον κόσμο και μου έκανε νοήματα. Έλεγα “στοπ”, έβγαζα το μικρόφωνο, πήγαινε στο καμαρίνι, θήλαζα το μωρό μου, ηρεμούσε και γυρνούσα ξανά», δήλωσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αναγκάστηκε να αφήσει την τηλεόραση για να βρίσκεται κοντά στο μωρό της.

«Δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό μόνο του όλη την ημέρα. Προτίμησα να διακόψω την τηλεόραση, μετά που προσπάθησα να ξαναμπώ και να κάνω δουλειές, έμπλεξα με άσχημες καταστάσεις. Μου είπαν πως όταν αποχωρείς, είναι δύσκολο να ξαναμπείς», ανέφερε.

Τέλος, η Μαίρη Μιλιαρέση μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

 

«Αποφάσισα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω έναν – έναν τους όζους. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός, με αγαπάει πολύ, ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε “βγάλ’το να ησυχάσεις”. Ήταν κακοήθεια και είχε περάσει στο δεύτερο στάδιο. Αν δεν έβγαινε εκείνη τη στιγμή, θα είχε προχωρήσει, θα είχε περάσει στους λεμφαδένες και θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα αυτή τη στιγμή», δήλωσε και ύστερα, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετέπειτα.

 

«Η κατηφόρα ξεκίνησε από το κανάλι Tempo. Είχα κάνει ένα συμβόλαιο και με βάση αυτό, είχα πάρει δάνειο κι αγόρασα σπίτι. Το συμβόλαιο δεν ίσχυε, δεν πληρώθηκα ούτε τους 7 μήνες που δούλεψα εκεί. Προσπάθησα να τραγουδήσω ξανά για το μεροκάματο, όμως βρήκα πολλές πόρτες κλειστές, πέρασα δύσκολα μέχρι να πωληθεί το σπίτι. Δεν είχα ποτέ ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν οικονομικά, ποτέ δεν το ζήτησα. Αυτή τη στιγμή, κάνω τέσσερις δουλειές για να μπορώ να στηρίξω τους δικούς μου», είπε κλείνοντας.

«πρόβλημα» Διάφορα Μαίρη Μηλιαρέση:Το οικονομικά όνειρο προβλήματα,το Σοβαρό υγείας,τα χειρουργείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.