Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ σε ελληνική παραλία! Τρέχοντας βγήκαν από τη θάλασσα δύο λουόμενες γεμάτο πληγές και σημάδια – Τι συνέβη (Φωτό)

Σα, 5 Ιούλ 2025 00:28

Ομαδικός β@@@@ 14χρονης: Σοκαριστική αποκάλυψη! Γυρνούσε τους δρόμους κρατώντας στο χέρι… – Τα πρώτα της λόγια

Πα, 4 Ιούλ 2025 23:22

Αγία Παρασκευή: Μέγα μυστήριο με την ταυτότητα του θύματος – Ποιος ήταν o 40χρονος που δολοφονήθηκε; Ποιος είναι ο δράστης;

Πα, 4 Ιούλ 2025 22:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή

Πα, 19 Μαρ 2021 17:51 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Βασίλης Σίμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το Survivor 4, ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Βαρβάκειο αγορά με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, αγόρασε τα σαρακοστιανά για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας από τον πάγκο του Βασίλη Σίμου. Στην εκπομπή λοιπόν, αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την μητέρα του η Ελένη.

«Την ρώτησε η μητέρα μου πότε θα θα ξανακάνεις κάτι στην τηλεόραση και λέει “θα δούμε θα δούμε”. Το θα δούμε εμένα μου φάνηκε ότι κάπως το σκέφτεται», ανέφερε ο Βασίλης Σίμος.
«Αν η Μενεγάκη φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, δεν θα ανέβαζε φωτογραφία από την Βαρβάκειο»


Χαμός επικράτησε στο Happy Day με αφορμή την Ελένη Μενεγάκη και τις φωτογραφίες της από την Βαρβάκειο αγορά όπου βρέθηκε για να ψωνίσει, την ώρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό απαγορεύουν την μετακίνηση από δήμο σε δήμο.

«Είμαστε στη χώρα του παραλόγου, δηλαδή πραγματικά έχω σκίσει τα πτυχία μου. Ήταν όλη η Ελλάδα έξω, στα εξοχικά της… Παντού! Και τα έβαλαν όλοι με μια τηλεοπτική σταρούμπα, επειδή πήγε στη Βαρβάκειο να ψωνίσει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει «Για την Ελένη Μενεγάκη, γιατί δεν την κατονομάζεις;».

«Η Αλεξανδράκη, που πήγε στη Θεσσαλονίκη… Με τον κωδικό βοήθεια ηλικιωμένου προσώπου… Βοήθεια ξανθιάς», συνέχισε ο δημοσιογράφος «Δηλαδή, επειδή πήγε να πάρει γαρίδες η γυναίκα».


Με την παρουσιάστρια να του απαντάει «Μην το λες σε εμένα. Εγώ πιστεύω ότι η Μενεγάκη, αν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, θα πήγαινε στη Βαρβάκειο αλλά ίσως δε θα το ανέβαζε στο Instagram. Στο λέω γιατί κι εγώ μία φορά ανέβασα φωτογραφία από τη Ραφήνα, τότε που το «6» ήταν χαλαρό. Κι όταν σου είπα ότι δέχτηκα αυστηρά σχόλια, μου είπες ότι κανονικά δεν επιτρεπόταν να αλλάξω δήμο».

πηγή youweekly

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ σε ελληνική παραλία! Τρέχοντας βγήκαν από τη θάλασσα δύο λουόμενες γεμάτο πληγές και σημάδια – Τι συνέβη (Φωτό)
Σα, 5 Ιούλ 2025 00:28
Ομαδικός β@@@@ 14χρονης: Σοκαριστική αποκάλυψη! Γυρνούσε τους δρόμους κρατώντας στο χέρι… – Τα πρώτα της λόγια
Πα, 4 Ιούλ 2025 23:22
Αγία Παρασκευή: Μέγα μυστήριο με την ταυτότητα του θύματος – Ποιος ήταν o 40χρονος που δολοφονήθηκε; Ποιος είναι ο δράστης;
Πα, 4 Ιούλ 2025 22:53
Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα στη χώρα – Καίγεται πυκνό δάσος (Βίντεο)
Πα, 4 Ιούλ 2025 20:05
Έκτακτο – Εν ψυχρώ έγκλημα στην Αγία Παρασκευή στη μέση του δρόμου – Πεζός που φορούσε…
Πα, 4 Ιούλ 2025 17:05
Αστρολογία: Μεγάλες ανακατατάξεις και αλλαγές αυτό το καλοκαίρι για αυτά τα 4 ζώδια
Πα, 4 Ιούλ 2025 16:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.