Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Mεγάλη ανατροπή! Αυτά τα 4 ζώδια τα βοηθάει το κάρμα και αποκτούν αφθονία

Τρ, 24 Μαρ 2026 12:25

Σε αυτά τα σπίτια δεν υπάρχει σκόνη και δεν καθαρίζουν κάθε εβδομάδα! – Η μέθοδος που τα κρατάει καθαρά

Τρ, 24 Μαρ 2026 09:40

Fuel Pass 2026: Αυτοί θα πάρουν διπλά χρήματα, πριν το Πάσχα – Πώς θα μοιραστεί σε οικογένειες με 2…

Τρ, 24 Μαρ 2026 09:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δίκη Φιλιππίδη:Χαλασμός και φωνές μέχρι έξω από την δικαστική αίθουσα.Τι συνέβη.

Δε, 28 Μαρ 2022 12:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει ξεκινήσει με την συζήτηση επί των αιτημάτων δύο εκ των καταγγελλουσών οι οποίες ζητούν να δώσουν κατάθεση παρουσία μόνο της έδρας και των διαδίκων.

Ο Μάκης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του ηθοποιού είχε προαναγγείλει ότι κάθε τέτοια προσπάθεια θα τον έβρισκε αντίθετο, όπως και συνέβη.

Στο αίτημα για κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών αντιτάχθηκε η Κική Μπακιρτζίδου, μία εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία είπε σε έντονο τόνο: «Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο».

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» της απάντησε ο Αλέξανδρος Μίντζιας, δικηγόρος των δυο φερόμενων θυμάτων και ακολούθης χαλασμός.

Όμως, η φασαρία δεν τελείωσε εκεί. Όπως ανέφερε στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, «υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας».

Και ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε πως έχουν αφαιρεθεί οι χειροπέδες από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου και τον γιο του Δημήτρη Φιλιππίδη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε επισημάνει νωρίτερα μπροστά στις κάμερες: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

αίθουσα.Τι Διάφορα Δικαστική δίκη μέχρι συνέβη Φιλιππίδη:Χαλασμός φωνές
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mεγάλη ανατροπή! Αυτά τα 4 ζώδια τα βοηθάει το κάρμα και αποκτούν αφθονία
Τρ, 24 Μαρ 2026 12:25
Σε αυτά τα σπίτια δεν υπάρχει σκόνη και δεν καθαρίζουν κάθε εβδομάδα! – Η μέθοδος που τα κρατάει καθαρά
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:40
Fuel Pass 2026: Αυτοί θα πάρουν διπλά χρήματα, πριν το Πάσχα – Πώς θα μοιραστεί σε οικογένειες με 2…
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:30
Νίκος Πλακιάς: Ξεχείλισε το ποτήρι, όταν τον είδε μπροστά του – Τον κρατούσαν με νύχια και με δόντια – “Να, εδώ είναι ο η@@@@”
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:23
Έκτακτο – Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος με 125 ανθρώπους – Οι πρώτες πληροφορίες
Δε, 23 Μαρ 2026 23:57
Βόλος: Σοκαριστικό! Για να σωθούν από τον γιο τους έβαλαν panic button – Το δράμα πίσω από την οικογένεια
Δε, 23 Μαρ 2026 21:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.