Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κάρυστος: Η φρίκη κατέληξε σε τραγωδία για την άτυχη Γεωργία – Την έβριζε, τη χτυπούσε και τελικά…

Δε, 13 Οκτ 2025 20:57

Αυτός είναι ο εν ψυχρώ δολοφόνος του 68χρονου στη Μεσσηνία – Φωτογραφία με τον…

Δε, 13 Οκτ 2025 19:21

Έκτακτο – Ραγδαίες εξελίξεις με τον πατέρα Αντώνιο – Τι συνέβη;

Δε, 13 Οκτ 2025 19:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης:Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.Πού θα χτυπήσει η διήμερη κακοκαιρία – Ο καιρός στην Αττική

Τε, 18 Μάι 2022 09:21 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις αμέσως επόμενες ώρες στη χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το βαρομετρικό χαμηλό από τη βόρεια Ευρώπη που κινείται προς τα νότια, θα επηρεάσει και τη χώρα μας από το απόγευμα και για τις επόμενες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, «το βαρομετρικό αυτό θα φέρει από το απόγευμα της Τετάρτης πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις που θα συνοδεύονται και από χαλάζι. Αρχικά στα βορειοανατολικά και στη συνέχεια σε περιοχές που βρίσκονται ανατολικά της οροσειράς της Πίνδου με τα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές να είναι πιο έντονα. Δυτικά και νότια δεν επηρεάζονται αξιόλογα».

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, «η μέρα ξεκινάει με πολύ καλό καιρό και ηλιοφάνεια αλλά από το απόγευμα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες εξαιτίας της θερμικής αστάθειας προς τα δυτικά και τα βόρεια τμήματα του νομού. Από τη νύχτα θα πέσει και η θερμοκρασία μιας και θα κάνει ο βοριάς την εμφάνισή του. Η θερμοκρασία έως τους 30 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, ενώ την Πέμπτη θα υπάρξει πτώση στους 20 με 22 βαθμούς».

Στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που η μέρα αρχίζει με καλό καιρό, πιο γρήγορα θα κάνει την εμφάνισή της η επιδείνωση με τοπικές ισχυρές καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις.

«Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, η διαταραχή αυτή του καιρού την Πέμπτη θα αρχίζει να περιορίζεται στο Αιγαίο και στα νότια παραθαλάσσια τμήματα, ενώ από το Σαββατοκύριακο αρχίζει να βελτιώνεται ο καιρός και η θερμοκρασία να ανεβαίνει με μερικές μπόρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές», κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αττική διήμερη θερμοκρασίας.Πού Καιρός κακοκαιρία Κλέαρχος Μαρουσάκης:Κατακόρυφη πτώση στην χτυπήσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάρυστος: Η φρίκη κατέληξε σε τραγωδία για την άτυχη Γεωργία – Την έβριζε, τη χτυπούσε και τελικά…
Δε, 13 Οκτ 2025 20:57
Αυτός είναι ο εν ψυχρώ δολοφόνος του 68χρονου στη Μεσσηνία – Φωτογραφία με τον…
Δε, 13 Οκτ 2025 19:21
Έκτακτο – Ραγδαίες εξελίξεις με τον πατέρα Αντώνιο – Τι συνέβη;
Δε, 13 Οκτ 2025 19:16
Η τύχη επιτέλους χαμογελά σε 3 ζώδια αυτή την εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου
Δε, 13 Οκτ 2025 14:44
Τραγικό παιχνίδι σε σχολείο της Λαμίας – Καθηγήτρια μπροστά σε μαθητές και καθηγητές…
Δε, 13 Οκτ 2025 14:42
Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό! Πέθανε ο σπουδαίος…
Δε, 13 Οκτ 2025 11:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.