Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”

Τε, 17 Σεπ 2025 21:33

Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…

Τε, 17 Σεπ 2025 21:24

Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες

Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Λουράντος με τον ΣΚΑΪ: Φύγετε αμέσως από το φαρμακείο μου – Δείτε βίντεο

Τρ, 23 Μαρ 2021 12:33 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος για χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

Μιλώντας για το ρεπορτάζ που τον ενόχλησε σημείωσε πως δεν ήταν απλό σχόλιο.

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας» σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν είναι τόσο ενόχληση για το σχόλιο και πως αυτό του κάνει περισσότερο διαφήμιση.

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» τονίζει.

Ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self test.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, στη συνέχεια έγινε έξαλλος, ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self τεστ. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που… Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας».

«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε»

, είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

Πηγή protothema

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”
Τε, 17 Σεπ 2025 21:33
Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:24
Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες
Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Υπόθεση που θυμίζει ταινία θρίλερ! Δύο φίλες εξαφανίστηκαν, αλλά η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:13
Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της άτυχης Μαρίας, πριν σκοτωθεί – “Μαμά…” – Το προαίσθημα της αδερφής της
Τε, 17 Σεπ 2025 21:07
Ανείπωτη τραγωδία με κάμεραμαν του ΑΝΤ1 – Θλιβερό περιστατικό – Την ώρα του ρεπορτάζ…
Τε, 17 Σεπ 2025 17:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.