Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ανακοινώθηκε, πριν από λίγο! – Πότε θα απεργήσουν οι εκπαιδευτικοί; Ποιες μέρες δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία

Δε, 27 Απρ 2026 23:18

28 Απριλίου: 3 ζώδια θα κάνουν μια κίνηση-ματ στο σκάκι της ζωής τους, που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Δε, 27 Απρ 2026 23:14

Χίο: Έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη που περνούσε στα χέρια της! – Τον τραβούσε από τα μαλλιά, του τ@@@@@…(Ανατριχιαστικό βίντεο)

Δε, 27 Απρ 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φρίκη στον Βόλο:Η σοκαριστική ιστορία του κοριτσιού που το κακοποιούσε ο πατέρας του.Ζητούσε από την κόρη του να……

Τρ, 24 Μάι 2022 11:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στις δικαστικές αίθουσες του Βόλου έφτασε τη Δευτέρα η υπόθεση της ασέλγειας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του, το 2018, στον Βόλο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών και ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα που είχε υποβάλλει και τη μήνυση , μετά από εξομολόγηση του ανήλικου αγοριού της, το οποίο είχε δει τον πατέρα του να ασελγεί στην μικρή αδελφή του.

Ο άνδρας όπως αναφέρει το magnisianews.gr ασελγούσε στο παιδί τουλάχιστον έξι μήνες πριν γίνει αντιληπτός και όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη (14χρονη σήμερα), που τότε ήταν μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του!

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της και ο 41χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε κάθειρξη 9 ετών με αναστολή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο κάτω των 12 ετών. Μετά τη δίκη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η έφεσή του συζητήθηκε τον Φεβρουάριο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας. Ο ίδιος δεν ήταν παρών. Η έφεση κρίθηκε ανυποστήρικτη και παρέμεινε σε ισχύ η πρωτόδικη απόφαση, η οποία πρέπει να εκτελεστεί. Η Αστυνομία είχε δώσει σήμα τον Απρίλιο για τη σύλληψή του ως φυγόποινου, ενώ και χθες που συζητήθηκε ξανά η υπόθεση της δεκάχρονης με κατηγορούμενο τον πατέρα με την κατηγορία αυτή τη φορά «γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών», δεν εμφανίστηκε. Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια για τέλεση σεξουαλικών πράξεων μεταξύ συγγενών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης, αλλά για να οδηγηθεί στην φυλακή πρέπει να βρεθεί.

Βόλο:Η Διάφορα Ιστορία κακοποιούσε κόρη κοριτσιού να…… πατέρας σοκαριστική στον του.Ζητούσε Φρίκη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοινώθηκε, πριν από λίγο! – Πότε θα απεργήσουν οι εκπαιδευτικοί; Ποιες μέρες δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία
Δε, 27 Απρ 2026 23:18
28 Απριλίου: 3 ζώδια θα κάνουν μια κίνηση-ματ στο σκάκι της ζωής τους, που θα αλλάξει τα δεδομένα!
Δε, 27 Απρ 2026 23:14
Χίο: Έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη που περνούσε στα χέρια της! – Τον τραβούσε από τα μαλλιά, του τ@@@@@…(Ανατριχιαστικό βίντεο)
Δε, 27 Απρ 2026 23:11
Μπριζίτ Μακρόν: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το δράμα που βιώνει – “Δυσκολεύομαι να δω τον γαλάζιο ουρανό”
Δε, 27 Απρ 2026 23:02
Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο και σόκαρε τους καλλιτέχνες! Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια…
Δε, 27 Απρ 2026 20:35
Άγιος Δημήτριος: Θρίλερ με τον 20χρονο δολοφόνο – Τι συμβολίζει το περίεργο τατουάζ με δάκρυ που έχει πάνω του;
Δε, 27 Απρ 2026 20:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.