Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Εύβοια: Σοκαριστικό περιστατικό βγαλμένο από ταινία! Σκότωσαν 23χρονο και αφού τον έβαλαν σε όχημα…

Τρ, 4 Νοέ 2025 00:41

Παγκόσμιο σοκ! Γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης δολοφόνησε τη μητέρα της

Δε, 3 Νοέ 2025 23:51

Θρήνος! Άφησε την τελευταία της πνοή, η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις…

Δε, 3 Νοέ 2025 23:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης:Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες.Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν.

Πε, 2 Ιούν 2022 09:17 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλός ξεκινάει ο καιρός σήμερα Πέμπτη με ηλιοφάνεια και υψηλή θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη όμως, όσο θα προχωράμε προς τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες λόγω της θερμικής αστάθειας προς τα κεντρικά και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Σε Ιόνιο και Αιγαίο θα επικρατήσουν βοριάδες οι οποίοι τοπικά θα είναι ενισχυμένοι έως και τα 7 μποφόρ στις Κυκλάδες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 36 βαθμούς Κελσίου στον ηπειρωτικό κορμό.

Για την Αττική, ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ δίνει πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες και τον υδράργυρι στους 33 βαθμούς στο κέντρο της πόλης. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες και η θερμοκρασία θα είναι λίγο πιο χαμηλή στις παραθάλασσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη, «η μέρα ξεκινάει με πολύ καλό καιρό και ηλιοφάνεια αλλά από το απόγευμα λόγω της θερμικής αστάθειας θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα προσεγγίσει τους 33 με 34 βαθμούς».

Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη «οι πολύ θερμές αέριες μάζες φαίνεται πως δεν επηρεάζουν τη χώρα μας καθώς παραμένουν εγκλωβισμένες στη βόρεια Αφρική και προς την Τουρκία και επομένως θα έχουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας φυσιολογικές θερμοκρασιακές τιμές για την εποχή με τον υδράργυρο στο εσωτερικό της χώρας στους 34 με 35 βαθμούς τοπικά ακόμα και 36, στους 30 με 33 στις παραθαλάσσιες περιοχές λόγω της θαλάσσιας αύρας».

Στο πεδίο των βροχοπτώσεων, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έχουμε βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά, βόρεια ηπειρωτικά τμήματα αλλά και στο Αιγαίο με πιθανές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς κεραυνούς. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου», κατάληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

επηρεαστούν Καιρός κακοκαιρία καταιγίδες.Ποιες Κλέαρχος Μαρουσάκης:Έρχεται περιοχές
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Εύβοια: Σοκαριστικό περιστατικό βγαλμένο από ταινία! Σκότωσαν 23χρονο και αφού τον έβαλαν σε όχημα…
Τρ, 4 Νοέ 2025 00:41
Παγκόσμιο σοκ! Γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης δολοφόνησε τη μητέρα της
Δε, 3 Νοέ 2025 23:51
Θρήνος! Άφησε την τελευταία της πνοή, η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις…
Δε, 3 Νοέ 2025 23:46
Πώς συνδέεται το κομμωτήριο με το εγκεφαλικό επεισόδιο – Ποιο σύμπτωμα σε προειδοποιεί
Δε, 3 Νοέ 2025 23:41
Όχι, τον Echo ρε γ@@@@! Θρήνος για τον σκύλο που συμμετείχε σε έρευνες για τα Τέμπη και δολοφονίες – Τον…
Δε, 3 Νοέ 2025 23:37
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο! Νεκρός, μόλις στα 45 του, ο δημοσιογράφος…
Δε, 3 Νοέ 2025 22:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.