Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουνίου: Αυτά τα 4 ζώδια κάνουν κίνηση ματ και αποκαλύπτουν αλήθειες – Η διαίσθηση τους βγαίνει αληθινή

Τρ, 23 Ιούν 2026 23:04

Μυτιλήνη: Η τραγική είδηση για την 36χρονη γιατρό που “λυγισε” το νησί

Τρ, 23 Ιούν 2026 22:54

Προσοχή πού θα κολυμπήσετε: Αυτές είναι οι 29 ακατάλληλες παραλίες της Αττικής για φέτος

Τρ, 23 Ιούν 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτό είναι το παραθαλάσσιο χωριό που μοιάζει με νησί δίπλα στην Αθήνα και είναι μυστικό καταφύγιο των πολιτικών.

Τρ, 14 Ιούν 2022 15:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αλλά και της βενζίνης να έχουν φτάσει πλέον στα ύψη, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε χωριά και πόλεις κοντά στην Αθήνα για τις φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ορισμένοι από αυτούς τους προορισμούς -όπως το Ναύπλιο, το Γαλαξίδι ή ακόμα και η Αίγινα- είναι αρκετά γνωστοί στο ευρύ κοινό, καθώς «βουλιάζουν» από κόσμο κάθε καλοκαίρι.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξίσου όμορφες και πιο ήσυχες επιλογές, οι οποίες ενδείκνυνται για ήρεμες, οικονομικές διακοπές, χωρίς την πολυκοσμία και τον συνωστισμό που χαρακτηρίζουν τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες. Και βρίσκονται πολύ κοντά μας!

Έχουμε ήδη μιλήσει για το πανέμορφο, παραθαλάσσιο Άστρος Κυνουρίας, όπως και για το μικροσκοπικό Παλαιό Τρικέρι, όπου μπορεί κανείς να μείνει ακόμα και με 15 ευρώ τη βραδιά, εντούτοις, υπάρχει ένας προορισμός σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Ο λόγος για τον Κόρφο Κορινθίας, ο οποίος απέχει λίγο παραπάνω από 1,5 ώρα από το κέντρο της πρωτεύουσας, όμως θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε ταξιδέψει πολύ μακριά.
Πρόκειται για ένα μικρό, παραθαλάσσιο χωριουδάκι με μόλις 338 μόνιμους κατοίκους, το οποίο προσφέρεται για χαλαρές διακοπές, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, αγαπημένο «μυστικό καταφύγιο» πολλών γνωστών πολιτικών, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, οι οποίοι για χρόνια διατηρούσαν εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή.

Η κεντρική παραλία του οικισμού, ο Κόρφος, είναι ένας απάνεμος κόλπος, προστατευμένος από τους ισχυρούς ανέμους, με αποτέλεσμα τα νερά να είναι πάντα «λάδι». Αλλά ολόκληρη η ακτογραμμή του πελοποννήσιου αυτού χωριού είναι ειδυλλιακή και πεντακάθαρη, στρωμένη με ανοιχτόχρωμη, ψιλή άμμο και περιτριγυρισμένη από καταπράσινους ελαιώνες.

Ο Κόρφος Κορινθίας αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλα τα βαλάντια: από τη μία υπάρχουν περιποιημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου μπορεί κανείς να διανυκτερεύσει ακόμα και με 40 ευρώ κατ’ άτομο την ημέρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης κάποιου στούντιο με πισίνα, όπου φυσικά το μπάτζετ ανεβαίνει.

«Είναι Αθηνά αυτό Διάφορα δίπλα καταφύγιο μοιάζει μυστικό νησί παραθαλάσσιο πολιτικών στην χωριό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη, 24 Ιουνίου: Αυτά τα 4 ζώδια κάνουν κίνηση ματ και αποκαλύπτουν αλήθειες – Η διαίσθηση τους βγαίνει αληθινή
Τρ, 23 Ιούν 2026 23:04
Μυτιλήνη: Η τραγική είδηση για την 36χρονη γιατρό που “λυγισε” το νησί
Τρ, 23 Ιούν 2026 22:54
Προσοχή πού θα κολυμπήσετε: Αυτές είναι οι 29 ακατάλληλες παραλίες της Αττικής για φέτος
Τρ, 23 Ιούν 2026 22:44
Διπλός σεισμός στη χώρα – Αισθητός στην Αττική
Τρ, 23 Ιούν 2026 22:33
Συντάξεις: Έρχονται μόνιμες αυξήσεις; – Ποιοι θα ωφεληθούν; – Τι αλλάζει στο μόνιμο επίδομα συνταξιούχων;
Τρ, 23 Ιούν 2026 18:21
Το λάθος που κάνουμε όλοι στο πλυντήριο και τα ρούχα δεν μυρίζουν φρεσκάδα
Τρ, 23 Ιούν 2026 16:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.