Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 κουρέματα που “κόβουν” χρόνια στις γυναίκες άνω των 50 – Κάνουν φυσικό λίφτινγκ

Πα, 12 Ιούν 2026 00:30

Αίγιο: Η ιατροδικαστική “μίλησε” για το διπλό φονικό και έδωσε νέα στοιχεία! – Οι άγνωστες λεπτομέρειες, πριν την τραγωδία

Πε, 11 Ιούν 2026 23:19

Ζώδια 12/06: Αυτά τα 3 ζώδια υποδέχονται ένα “χρυσό” 24ωρο την Παρασκευή

Πε, 11 Ιούν 2026 23:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ρεύμα: Οι πάροχοι ανακοινώνουν τα νέα τιμολόγια για τον Σεπτέμβριο

Σα, 20 Αυγ 2022 12:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα νέα τιμολόγια ρεύματος για τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα Σάββατο (20.08.2022) οι πάροχοι.

Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, οι προμηθευτές ανακοινώνουν έως τις 20 κάθε μήνα τα τιμολόγια που θα εφαρμοστούν τον επόμενο, παρέχοντας έτσι το περιθώριο στους καταναλωτές να αλλάξουν προμηθευτή, διαδικασία που επίσης με το ισχύον πλαίσιο γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Τον Αύγουστο η τιμή της κιλοβατώρας που έδωσαν οι πάροχοι ήταν από 0,486- 0,60 ευρώ η κιλοβατώρα και «προσγειώθηκε» στα 15-17 λεπτά, μετά την κρατική στήριξη που διαμορφώθηκε τον τρέχοντα μήνα στα 33,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Ωστόσο στα νέα τιμολόγια για τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αγγίξει τα 0,80 ευρώ, καθώς έχει προηγηθεί μια μεγάλη αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και των τιμών της χονδρικής στην ηλεκτρική ενέργεια.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξηθεί κατά ανάλογο τρόπο και η κρατική επιδότηση, ώστε να μην πληγούν τα νοικοκυριά. Έτσι, ενώ τον Αύγουστο η κρατική επιδότηση ήταν στα 0,337 ευρώ η κιλοβατώρα, για να μη δουν οι καταναλωτές αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, η επιδότηση για τον επόμενο μήνα θα πρέπει να ανέλθει στα 0,41-0,45 ευρώ.

Ωστόσο, αυτό επιβαρύνει σημαντικά τα δημοσιονομικά της χώρας, καθώς για να να διατηρηθεί η τιμή στα 0,15-0,17 ευρώ η κιλοβατώρα, η κυβέρνηση πρέπει να διαθέσει κονδύλια ύψους 1,5 δισ. ευρώ από 1,136 δισ. ευρώ τον Αύγουστο.

Για τον Αύγουστο, η συνολική επιδότηση από την Κυβέρνηση προσεγγίζει το 1,136 δισ. ευρώ, απορροφώντας έως και το 90% της αύξησης για όλους του οικιακούς καταναλωτές για το σύνολο της μηνιαίας κατανάλωσης και για τις κύριες και μη κύριες κατοικίες, το 100% της αύξησης για τους δικαιούχους ΚΟΤ, το 80% της αύξησης για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες με παροχή ισχύος μέχρι 35 KVa, και το 82-99% της αύξησης για τους αγρότες.

ανακοινώνουν Διάφορα πάροχοι ρεύμα Σεπτέμβριο τιμολόγια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 κουρέματα που “κόβουν” χρόνια στις γυναίκες άνω των 50 – Κάνουν φυσικό λίφτινγκ
Πα, 12 Ιούν 2026 00:30
Αίγιο: Η ιατροδικαστική “μίλησε” για το διπλό φονικό και έδωσε νέα στοιχεία! – Οι άγνωστες λεπτομέρειες, πριν την τραγωδία
Πε, 11 Ιούν 2026 23:19
Ζώδια 12/06: Αυτά τα 3 ζώδια υποδέχονται ένα “χρυσό” 24ωρο την Παρασκευή
Πε, 11 Ιούν 2026 23:09
Σκιά ματιών μετά τα 50: Αυτό είναι το κόλπο για να μην κάθεται στις πτυχώσεις και να δείχνει το βλέμμα νεανικό και φωτεινό
Πε, 11 Ιούν 2026 19:25
Ελλάδα: Μόνο σε ταινίες! Για να ξεφύγει από τον σύζυγό της άρχισε να τρέχει προς τα ΚΤΕΛ και…
Πε, 11 Ιούν 2026 19:20
Ελλάδα: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο…
Πε, 11 Ιούν 2026 15:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.