Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη και αηδία στις Σέρρες! 78χρονη β@@@@ από τον…

Πα, 30 Ιαν 2026 14:20

Βιολάντα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Ελένης – Κατέρρευσαν οι δικοί της – Τραγική φιγούρα ο ορφανός γιος της

Πα, 30 Ιαν 2026 14:15

Σοκαριστικό περιστατικό! Γυναίκα βρισκόταν στην αποβάθρα του μετρό και ξαφνικά…

Πα, 30 Ιαν 2026 12:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άστραψε και βρόντηξε ο δικηγόρος του Κρητικού για το βίντεο με την στιγμή της εμβόλισης.Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς.

Τε, 24 Αυγ 2022 18:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βίντεο το οποίο δείχνει το πώς οι Κρητικοί εμβόλισαν το αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών στην περιοχή του Μυλοποτάμου Κρήτης κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών εκπομπών. Το βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/08) ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης προβλήθηκε και στην εκπομπή Live News του Mega.

Ο δικηγόρος του ενός εκ των δυο Κρητικών, του 38χρονου, μίλησε στην εκπομπή και σε έντονο ύφος τόνισε πως το βίντεο που δείχνει τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων παρανόμως έχει προβληθεί.

«Εμείς δεν έχουμε το βίντεο στα χέρια μας. Η προβολή του είναι παράνομη, αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Τα προσωπικά δεδομένα τα έχετε κάνει σουρωτήρι. Αυτές οι εικόνες που εμφανίζετε, δεν σχετίζονται με κανέναν κατηγορούμενο με τα όπλα. Ποιο ανόητο πλάσμα βρήκε αυτές τις φωτογραφίες δεν ξέρω».

Όπως ο ίδιος σημείωσε, «το βίντεο δείχνει την τελευταία φάση του περιστατικού».

«Είναι μια άσχημη στιγμή, είναι καταδικαστέο αυτό. Πριν όμως έχει προηγηθεί ότι οι Γερμανοί έχουν καταδιώξει το αυτοκίνητο» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Βέρρα, κατά την προσπέραση των Ελλήνων στους Γερμανούς, οι δεύτεροι νόμιζαν ότι το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να καταδιώξουν το αμάξι των Κρητικών.

Τότε, οι Γερμανοί έκλεισαν τον δρόμο στους Έλληνες, με τον δικηγόρο του 38χρονου να λέει πως ένας από τους Γερμανούς κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 38χρονο.

«Άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέσα στο αυτοκίνητο. Του έχει στραπατσάρει το πρόσωπο ολόκληρο. Κανένας από τους Γερμανούς δε έχει σωματικές βλάβες» ανέφερε.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος του Κρητικού, το περιστατικό έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε, επειδή συμμετέχοντες ήταν τουρίστες. «Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς», κατέληξε.

“Ήταν Άστραψε ασχολούνταν βίντεο βρόντηξε Διάφορα Δικηγόρος Έλληνες εμβόλισης.Αν κάνεις Κρητικού στιγμή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη και αηδία στις Σέρρες! 78χρονη β@@@@ από τον…
Πα, 30 Ιαν 2026 14:20
Βιολάντα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Ελένης – Κατέρρευσαν οι δικοί της – Τραγική φιγούρα ο ορφανός γιος της
Πα, 30 Ιαν 2026 14:15
Σοκαριστικό περιστατικό! Γυναίκα βρισκόταν στην αποβάθρα του μετρό και ξαφνικά…
Πα, 30 Ιαν 2026 12:25
Το κόλπο για να διαρκεί το άρωμα σας όλη μέρα! Θα αφήνετε τη μυρωδιά σας παντού!
Πα, 30 Ιαν 2026 11:46
Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν τον Φεβρουάριο! – Στο 2ο θα έρθουν σκιές από το παρελθόν!
Πα, 30 Ιαν 2026 08:54
Το κραγιόν σε αυτό το χρώμα φωτίζει το πρόσωπο και «διώχνει» την κουρασμένη όψη, μετά τα 50
Πα, 30 Ιαν 2026 08:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.