Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κάρυστος: Η φρίκη κατέληξε σε τραγωδία για την άτυχη Γεωργία – Την έβριζε, τη χτυπούσε και τελικά…

Δε, 13 Οκτ 2025 20:57

Αυτός είναι ο εν ψυχρώ δολοφόνος του 68χρονου στη Μεσσηνία – Φωτογραφία με τον…

Δε, 13 Οκτ 2025 19:21

Έκτακτο – Ραγδαίες εξελίξεις με τον πατέρα Αντώνιο – Τι συνέβη;

Δε, 13 Οκτ 2025 19:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σπύρος Μπιμπίλας:Χαμός στη δίκη Φιλιππίδη.Πέταξε λαχεία στη δικηγόρο και τους έδωσε στεγνά.Είσαι φίδι κολοβό….

Τε, 14 Σεπ 2022 14:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Προσπάθεια προσέγγισης του από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Έγινε τον Οκτώβριο του 2021, όπως είπε στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων από την συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, σχετικά με την αξιοπιστία και την αμεροληψία του, ο Σπύρος Μπιμπίλας εκνευρισμένος, απευθύνθηκε προς τη δικηγόρο λέγοντας: «Να σας δείξω το αμερόληπτο που μου κάνατε το τραπέζι για συγκεκριμένο λόγο; Για ποιο λόγο μου το κάνατε;».

Η κυρία Πακιρτζίδου του απάντησε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης δε του ζήτησε απολύτως τίποτα και πρόσθεσε πως απλώς του είπε ότι δεν θεωρεί σωστό να βγαίνουν στην τηλεόραση οι ηθοποιοί και να κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα» είπε ο κύριος Μπιμπίλας, βγάζοντας από την τσέπη του τα λαχεία και πετώντας τα προς τη δικηγόρο.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίαση του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με την πρόεδρο πριν τη διακοπή να σημειώνει: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό, γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».
Μπιμπίλας: Ο κατηγορούμενος είχε εξωσυζυγική σχέση με φίλη του γιου τους – «Είσαι φίδι κολοβό»
Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα μεταξύ του Σπύρου Μπιμπίλα και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Αφορμή στάθηκαν τα όσα επανέλαβε και σήμερα ο μάρτυρας, ότι δηλαδή η κα Νίνου του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με φίλη του γιου τους. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κας Νίνου, η οποία ζήτησε να παρέμβει στη διαδικασία, ωστόσο το δικαστήριο δεν της έδωσε το λόγο. Ο κος Μπιμπίλας επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας: «Ντροπή σου Ελπίδα που λες ψέματα».

Συγγενής της Ελπίδας Νίνου, φώναξε: «Εσύ να ντρέπεσαι, 30 χρόνια φίλος, φίδι κολοβό».

Διάφορα δίκη δικηγόρο έδωσε κολοβό…. λαχεία Μπιμπίλας:Χαμός Σπύρος στεγνά.Είσαι τους φίδι Φιλιππίδη.Πέταξε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάρυστος: Η φρίκη κατέληξε σε τραγωδία για την άτυχη Γεωργία – Την έβριζε, τη χτυπούσε και τελικά…
Δε, 13 Οκτ 2025 20:57
Αυτός είναι ο εν ψυχρώ δολοφόνος του 68χρονου στη Μεσσηνία – Φωτογραφία με τον…
Δε, 13 Οκτ 2025 19:21
Έκτακτο – Ραγδαίες εξελίξεις με τον πατέρα Αντώνιο – Τι συνέβη;
Δε, 13 Οκτ 2025 19:16
Η τύχη επιτέλους χαμογελά σε 3 ζώδια αυτή την εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου
Δε, 13 Οκτ 2025 14:44
Τραγικό παιχνίδι σε σχολείο της Λαμίας – Καθηγήτρια μπροστά σε μαθητές και καθηγητές…
Δε, 13 Οκτ 2025 14:42
Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό! Πέθανε ο σπουδαίος…
Δε, 13 Οκτ 2025 11:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.