Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η «κατάρα της τρίτης πρωινής» – Γιατί συχνά ξυπνάμε στις 3 το πρωί σκεπτόμενοι τα χειρότερα πράγματα;

Κυ, 2 Νοέ 2025 22:32

Ο πιο οικονομικός προορισμός για χριστουγεννιάτικες εκδρομές – Τετραήμερο από 65 ευρώ το άτομο

Κυ, 2 Νοέ 2025 22:21

Ο ύπνος με αναμμένο φως μπορεί να συνδέεται με την πιο θανατηφόρα ασθένεια παγκοσμίως

Κυ, 2 Νοέ 2025 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κολωνάκι:Βούκινο έγινε παντρεμένος πρώην υπουργός της Ν.Δ μετά από τσακωμό με την παράνομη σχέση του.

Τρ, 20 Σεπ 2022 16:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μαλλιά κουβάρια έγιναν σε δημόσια θέα βουλευτής, πρώην υπουργός της Ν.Δ., και η ερωμένη του. Σάστισαν προχθές το βράδυ οι θαμώνες του κολωνακιώτικου resto, όταν εκεί που δειπνούσαν, όπως και ο βουλευτής με τη συνοδό του, τα αίματα άναψαν και η ρομαντική βραδιά του περίεργου ζεύγους εξετράπη από την πορεία της.

Η νεαρά, απαυδισμένη από τη στάση του εραστή της, του τα… έψαλε, σαν να μην υπάρχει αύριο! Το θέμα του διαπληκτισμού, τι άλλο από αυτό που μονίμως ενοχλεί μια ερωμένη στον παντρεμένο σύντροφό της; Το γεγονός ότι η ίδια παραμένει κρυφή και όλη η προσοχή του εραστή της πέφτει πάνω στη σύζυγο και την οικογένεια, που υπάρχει και διατηρείται για να τονίζει την δημόσια εικόνα του.

Ο εν λόγω, λοιπόν, όχι μόνο είναι παντρεμένος με παιδιά, αλλά και δημοσίως… ερωτευμένος με τη σύζυγο. Η νεαρά είναι η εξωσυζυγική σχέση και ως τέτοια συνήθως έρχεται δεύτερη. «Δεν με προσέχεις. Ασχολείσαι μονίμως με το σπίτι σου και τη γυναίκα σου. Φτάνει πια. Η υπομονή μου τελειώνει» του φώναζε η απελπισμένη κρυφή ερωμένη, τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε μάταια να κατευνάσει τον θυμό της. Ήθελε να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι, καθώς τους άκουγε όλο το Κολωνάκι. Σίγουρα θα μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που την πήγε εκεί για φαγητό. Το μικρό μαγαζί έγινε για λίγο τόπος μεγάλων εξελίξεων. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό το ιταλικό ρεστοράν ήταν το αγαπημένο στέκι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν γίνει πρωθυπουργός αλλά και μετέπειτα κάποιες φορές.

Αφού, λοιπόν, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ακούστηκε παντού το διαβρωτικό πρόβλημα της σχέσης τους, εκείνος τελικά την έπεισε να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς «βουρκώσαν τα ματάκια της απ’ τα παραπονάκια της», όπως λέει και ο Γιάννης Πάριος. Αργά, βέβαια, γιατί ήδη είχαν γίνει θέαμα!

Διάφορα Έγινε Κολωνάκι:Βούκινο μετά παντρεμένος παράνομη Πρώην σχέση τσακωμό υπουργός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «κατάρα της τρίτης πρωινής» – Γιατί συχνά ξυπνάμε στις 3 το πρωί σκεπτόμενοι τα χειρότερα πράγματα;
Κυ, 2 Νοέ 2025 22:32
Ο πιο οικονομικός προορισμός για χριστουγεννιάτικες εκδρομές – Τετραήμερο από 65 ευρώ το άτομο
Κυ, 2 Νοέ 2025 22:21
Ο ύπνος με αναμμένο φως μπορεί να συνδέεται με την πιο θανατηφόρα ασθένεια παγκοσμίως
Κυ, 2 Νοέ 2025 22:18
Βορίζια: Θρήνος και σπαραγμός στο σπίτι του 39χρονου – Συγκλονίζει το μοιρολόι της μητέρας του, μόλις είδε τη σορό του
Κυ, 2 Νοέ 2025 21:19
Αγγελική Νικολούλη: Σπαρακτικό το “αντίο” στη μητέρα της – “Μανούλα…”
Κυ, 2 Νοέ 2025 21:11
Τα 5 καλύτερα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50, που “κόβουν” χρόνια και φρεσκάρουν το πρόσωπο
Κυ, 2 Νοέ 2025 20:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.