Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αίγιο: Αυτά τα νέα στοιχεία δεν “δένουν” τον Ιταλό με την υπόθεση – Θα αποφυλακιστεί;

Σα, 20 Ιούν 2026 11:21

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν νέα αρχή! Φεύγουν τα βάρη του παρελθόντος και οι τοξικοί άνθρωποι

Σα, 20 Ιούν 2026 10:50

Λαγοκέφαλος: Σε αυτές τις περιοχές της Ελλάδας έχει εμφανιστεί – Ποιο ειναι το σχέδιο της κυβέρνησης;

Σα, 20 Ιούν 2026 10:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα:Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 56χρονου δολοφόνου.Όσα λέει το σημείωμα που άφησε.

Πα, 30 Σεπ 2022 17:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκάρει το πανελλήνιο το νέο στυγερό έγκλημα που έγινε στη Λεκάνη της Καβάλας με θύμα μια 31χρονη γυναίκα και το δέκα μηνών βρέφος της.

Δράστης ο 56χρονος σύντροφος της 31χρονης και πατέρας του μωρού. Αφού σκότωσε κατά σειρά το παιδί του και τη σύντροφό του στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Συγκλονισμένοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα οι κάτοικοι του μικρού ορεινού χωριού της Καβάλας, ενώ παράλληλα σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας του 56χρονου δράστη, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν.

Με δηλώσεις του, μάλιστα, στο «ΕΝΑ Channel» της Καβάλας, ο πατέρας του 56χρονου δε διστάζει να χαρακτηρίσει τρελό τον γιο του και δράστη του στυγερού εγκλήματος.

«Το πρωί έφυγε καλά από εδώ. Δεν ξέρω τι έγινε με την κοπέλα. Δεν έχω παρτίδες με τον γιο μου, ζω μόνος μου. Ο γιος μου είναι τρελός. Ο εγγονός μου με ενημέρωσε για ό,τι έγινε. Ο γιος του από τον πρώτο του γάμο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα έγιναν. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δράστης άφησε σημείωμα

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι άνδρες της Αστυνομίας σε αυτοψία τους στον χώρο του εγκλήματος εντόπισαν ένα σημείωμα, το οποίο άφησε ο δράστης και στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο του σημειώματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία, πάντως, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 31χρονη φέρεται πως είχε αποφασίσει να πάρει το παιδί και να φύγουν από την Ελλάδα, γεγονός το οποίο δεν άρεσε στον 56χρονο.

Μόλις την προηγούμενη Τρίτη (27/9), άλλωστε, είχε γίνει δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού και ο 56χρονος φοβόταν πως θα την έχανε. Πατέρας και μητέρα του δέκα μηνών βρέφους βρισκόταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

56χρονου άφησε Διάφορα Διπλή δολοφονία δολοφόνου.Όσα Καβάλα:Τα λέει λόγια πατέρα πρώτα σημείωμα στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αίγιο: Αυτά τα νέα στοιχεία δεν “δένουν” τον Ιταλό με την υπόθεση – Θα αποφυλακιστεί;
Σα, 20 Ιούν 2026 11:21
Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν νέα αρχή! Φεύγουν τα βάρη του παρελθόντος και οι τοξικοί άνθρωποι
Σα, 20 Ιούν 2026 10:50
Λαγοκέφαλος: Σε αυτές τις περιοχές της Ελλάδας έχει εμφανιστεί – Ποιο ειναι το σχέδιο της κυβέρνησης;
Σα, 20 Ιούν 2026 10:46
Καταιγιστικές εξελίξεις για την εξαφανισμένη Σταυρούλα! “Πάγωσαν” όλοι με αυτό που βρέθηκε…
Πα, 19 Ιούν 2026 23:25
ΕΦΕΤ: Μην το καταναλώσετε! Ανάκληση τυριού από ελληνικά καταστήματα – Είναι το…
Πα, 19 Ιούν 2026 17:15
Θρίλερ στην Κρήτη: Καταιγιστικές εξελίξεις! Τι συμβαίνει; Δεν εξαφανίστηκε μόνο η Σταυρούλα αλλά και ο…
Πα, 19 Ιούν 2026 16:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.