Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φθινόπωρο 2025: Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν σε έρωτα και χρήμα – Ποιοι θα δουν ριζικές αλλαγές

Πα, 15 Αυγ 2025 22:46

Ηράκλειο: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 42χρονο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου – Κρατούσε την…

Πα, 15 Αυγ 2025 20:46

Ημέρα χαράς για 3 ζώδια από σήμερα -“Έρχονται” ευχάριστες εκπλήξεις και ευτυχία που είχαν καιρό να νιώσουν

Πα, 15 Αυγ 2025 12:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γνωστή τραγουδίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο.Συγκινεί η ανάρτηση της.Θέλω να ζήσω…..

Πε, 27 Οκτ 2022 09:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η frontwoman του metal συγκροτήματος Nightwish, Floor Jansen. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σπουδαία τραγουδίστρια, με ένα δημόσιο κείμενο με τίτλο «Ένα Γράμμα Προς Εσένα» στα social media.

Η τραγουδίστρια των Nightwish, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook, οι προγνώσεις είναι θετικές και τονίζει τη θέλησή της να ζήσει για να δει την κόρη της να ενηλικιώνεται. Παράλληλα, υπογραμμίζει την ύψιστη σημασία του προληπτικού ελέγχου, καλώντας όλες τις γυναίκες να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού.

«Η λέξη καρκίνος σοκάρει. Όλα όσα θεωρούσες δεδομένα πριν από τη διάγνωσή σου αλλάζει άρδην μέσα σε λεπτά. Τώρα θέλω απλά να είμαι ξανά υγιής» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η Floor Jansen. «Αν μπορέσω να σας εμπνεύσω να φροντίσετε τον εαυτό σας, τότε κάτι καλό θα βγει από αυτή τη διάγνωση του καρκίνου» σημειώνει επίσης η τραγουδίστρια των Nightwish, στο δημόσιο κείμενο με τίτλο «Ένα Γράμμα Προς Εσένα».

Αναλυτικά η ανάρτηση της τραγουδίστριας Floor Jansen:
«Ένα γράμμα για εσένα,

Η ζωή έρχεται κατά κύματα, με τα πάνω και τα κάτω. Είχα τη χαρά να φτάσω σε πολλές κορυφές, και τα μοιράστηκα μαζί σας μέσω των social media και των πολλών πολλών συναυλιών σε όλο τον κόσμο όλα αυτά τα πολλά χρόνια της καριέρας μου. Αλλά τώρα με έπληξε ένα νέο κύμα. Και δεν είναι καλό.

Έχω καρκίνο του μαστού. Διαγνώστηκε πριν από λίγο περισσότερο από 2 εβδομάδες και αύριο (σσ: εννοεί σήμερα) θα χειρουργηθώ για την αφαίρεση του όγκου. Η διάγνωσή μου είναι πολύ καλή!!! Φαίνεται να είναι ένας μη επιθετικός καρκίνος, ο οποίος φαίνεται να μην έχει εξαπλωθεί.

Θα κρατήσω το στήθος μου. Και θα είμαι απαλλαγμένη από τον καρκίνο μετά από αυτή τη χειρουργική επέμβαση, καθώς και μια τοπική θεραπεία ακτινοβολίας που θα πραγματοποιηθεί τρεις μήνες μετά από αυτήν την επέμβαση, ελπίζουμε. Θα μάθουμε περισσότερα μετά την επέμβαση για να δούμε αν αυτή η θετική διάγνωση ισχύει.

Η λέξη καρκίνος είναι σοκαριστική. Όλα όσα θεωρούσατε σημαντικά στη ζωή πριν από αυτή τη διάγνωση αλλάζουν ριζικά μέσα σε λίγα λεπτά.

Τώρα θέλω απλώς να είμαι ξανά υγιής. Θέλω να δω την κόρη μου να γίνεται γυναίκα. Θέλω να ζήσω! Και το πιο τρομακτικό κομμάτι αυτής της διάγνωσης είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν υγιής! Δεν ένιωσα τον καρκίνο, δεν ήξερα ότι υπήρχε μέχρι που, ως γυναίκα άνω των 40, πήγα σε μια τυπική εξέταση μαστογραφίας. Κάτι που προσφέρουν πολλές χώρες, ακόμα και δωρεάν για κάποιες τυχερές. Αν δεν είχα πάει εκεί, ο όγκος θα είχε περάσει απαρατήρητος.

Σε ένα χρόνο από τώρα αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ μεγαλύτερο. Η σκέψη αυτού με κάνει να μοιραστώ αυτήν την ιστορία μαζί σας. Η μαστογραφία σώζει ζωές! Είναι άβολο και μπορεί να πιστεύεις ότι δεν θα έχεις κάτι στο στήθος σου ούτως ή άλλως, αλλά ΠΗΓΑΙΝΕ!

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές οργανώσεις που προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τον αυτοέλεγχο αν δεν έχετε πρόσβαση ή χρήματα για μαστογραφία.

Αν μπορέσω να σας εμπνεύσω να φροντίσετε τον εαυτό σας, τότε κάτι καλό θα βγει από αυτή τη διάγνωση του καρκίνου.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα είμαι έτοιμη εγκαίρως για την ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Nightwish, που θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου! Και είμαι αισιόδοξη αφού η διάγνωσή μου είναι καλή! Υπόσχομαι να προσέχω τον εαυτό μου.

Θα είμαι εκτός για λίγο καιρό για να επικεντρωθώ στον εαυτό μου.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το γράμμα».

ανάρτηση γνωστή διαγνώστηκε Διάφορα ζήσω….. καρκίνο.Συγκινεί της.Θέλω τραγουδίστρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φθινόπωρο 2025: Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν σε έρωτα και χρήμα – Ποιοι θα δουν ριζικές αλλαγές
Πα, 15 Αυγ 2025 22:46
Ηράκλειο: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 42χρονο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου – Κρατούσε την…
Πα, 15 Αυγ 2025 20:46
Ημέρα χαράς για 3 ζώδια από σήμερα -“Έρχονται” ευχάριστες εκπλήξεις και ευτυχία που είχαν καιρό να νιώσουν
Πα, 15 Αυγ 2025 12:14
Yπόθεση που προκαλεί φρίκη και ανατριχίλα! Μητέρα είχε βάλει τον 10χρονο γιο της σε…
Πα, 15 Αυγ 2025 12:11
Ηράκλειο: Tο γλέντι για το φανταρικό βγήκε «ξινό» – 20χρονος παραμονή Δεκαπενταύγουστου…
Πα, 15 Αυγ 2025 12:05
Ηράκλειο: Σοκαριστικό περιστατικό! Ο γιος του μέσα στο σπίτι…
Πα, 15 Αυγ 2025 09:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.