Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»

Δε, 3 Αυγ 2026 21:13

Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν

Δε, 3 Αυγ 2026 21:10

Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές

Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ρόδος:Όσα λέει ο γιος της άτυχης 63χρονης που δολοφονήθηκε από την οικιακή βοηθό.Η γυναίκα αυτή ερχόταν στο σπίτι μας…..

Τε, 23 Νοέ 2022 08:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα» λέει στο newsit.gr ο γιος ενός εκ των τριών γυναικών που υποστήριξε ότι δολοφόνησε στο παρελθόν η 45χρονη οικιακή βοηθός από την Ρόδο.

Συγκλονισμένοι από τις νέες εξελίξεις της υπόθεσης της 45χρονης οικιακής βοηθού από την Ρόδο, είναι και οι συγγενείς της 63χρονης που έφυγε από την ζωή το 2011 στην Λέρο.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο γιος της 63χρονης, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη την μέρα που πέθανε η μητέρα τους. Ενώ, δεν αποκλείει το γεγονός να έχει δολοφονηθεί από την 45χρονη και δηλώνει διατεθειμένος να το ψάξει.

«Δε φρόντιζε τη μητέρα της»
«Έχω συγκλονιστεί με όσα άκουσα σήμερα και δεν ξέρω τι έχει γίνει τελικά. Η γυναίκα αυτή ερχόταν στο σπίτι μας, αλλά δεν φρόντιζε την μητέρα μου, ερχόντουσαν με τον σύντροφό της, γιατί οι γονείς μου τους έδιναν ένα πιάτο φαγητό. Δεν έμενε σπίτι της μητέρας μου. Την μέρα που έφυγε μου από την ζωή, εγώ λόγω δουλειάς έλειπα από το νησί και με πήρε η αδερφή μου και μου το είπε. Η μητέρα μου είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά της, αλλά ήταν μια χαρά, δεν ήταν στα τελευταία της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο σπίτι εκείνη την μέρα, όπως του περιέγραψε η αδερφή του «είχαν πάει η 45χρονη με τον Γιάννη, ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα μου. Κάποια στιγμή έφυγε ο πατέρας μου για πέντε λεπτά, για να πάει να πάρει ψωμί και όταν γύρισε, είχε βγει έξω ο Γιάννης και φώναζε ‘η μητέρα σας πέθανε’. Πέθανε παρουσία αυτών των δύο ανθρώπων. Δεν ήρθε γιατρός στο σπίτι, ήρθε ασθενοφόρο και την πήρε, μας είπαν ότι πέθανε από την καρδιά της».

«Η αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας μετά την ομολογία της» καταλήγει.

Τι κατέθεσε η 45χρονη
Αναφερόμενη στην 63χρονη που ισχυρίστηκε ότι τη δολοφόνησε στη Λέρο το 2011, η οικιακή βοηθός μίλησε για το πως γνωρίστηκαν αλλά και για το πως ξεκίνησε να εργάζεται στο σπίτι του ζευγαριού. «Πριν περίπου δέκα χρόνια είχα βγει από το ψυχιατρείο της Λέρου και έμενα στο σπίτι κάποιου που έχει πεθάνει τώρα. Αλλά δεν πέθανε από τα χέρια μου, πέθανε στο νοσοκομείο», είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς και συμπλήρωσε: «Τότε φρόντιζα μία ηλικιωμένη, καθάριζα το σπίτι γιατί είχε πρόβλημα στην καρδιά της. Ζούσε στο Λακκί με τον άντρα της. Έμενε σε ένα διαμέρισμα και στο κάτω διαμέρισμα έμενε η κόρη της με τον άντρα της. Εκεί καθάριζα κανένα τρίμηνο και με πήγαινε κάθε πρωί ο Γιάννης. Μετά τσακώθηκα με τον Γιάννη και έφυγα από το σπίτι του».

Στη συνέχεια αφηγήθηκε στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε, όπως η ίδια ισχυρίστηκε, τη ζωή της ηλικιωμένης γυναίκας. «Με φιλοξένησαν για 2-3 μέρες η ηλικιωμένη με τον άντρα της. Εγώ κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με την ηλικιωμένη. Αφού πέρασαν τρεις μέρες που βρισκόμουν εκεί, ένα μεσημέρι πήρα μία σύριγγα, έβαλα μέσα νερό και χάπια που έπαιρνε της πίεσης και τα έλιωσα. Ανακίνησα τη σύριγγα και μετά της την έβαλα μέσα στο στόμα. Τότε εκείνη μελάνιασε. Πέθανε και πήρα τηλέφωνο την κόρη της. Ήρθε στο σπίτι και τη βρήκε πεθαμένη. Ειδοποίησε τον άντρα της και τον πατέρα της και ήρθαν κι αυτοί. Μετά ήρθε το γραφείο τελετών και την πήρε. Δεν ήρθε γιατρός γιατί ήταν για πολλές μέρες άρρωστη».

63χρονης ατυχής Αυτή βοηθό.Η γιος γυναίκα Διάφορα δολοφονήθηκε ερχόταν λέει μας….. οικιακή Ρόδος:Όσα σπίτι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»
Δε, 3 Αυγ 2026 21:13
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν
Δε, 3 Αυγ 2026 21:10
Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές
Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Σύγκρουση ελικοπτέρων: “Θα σας πάω γ@@@@ και από τον τάφο μου” – Οργή από τον πατέρα του νεκρού Έλληνα πιλότου
Δε, 3 Αυγ 2026 21:03
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Αυτός είναι ο ένας εκ των νεκρών πιλότων – Το ένστικτο του αδερφού του
Δε, 3 Αυγ 2026 20:57
Συντάξεις Σεπτεμβρίου – Οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο
Δε, 3 Αυγ 2026 14:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.