Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κλείνει γνωστό μπαρ της Αθήνας, μετά από 30 χρόνια

Σα, 24 Οκτ 2026 21:38

Μαζωνάκης: Αυτό ήταν το όνειρο και το μεγάλο απωθημένο του Γιώργου, που έμεινε ανεκπλήρωτο

Σα, 24 Οκτ 2026 21:28

Αυτά τα 4 ζώδια θα “ξυπνήσουν” τις τελευταίες ημέρες Οκτωβρίου – Θα αναγκαστούν να δουν τα πράγματα διαφορετικά

Σα, 24 Οκτ 2026 21:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άκης Τσελέντης:Όσα είπε για τους σεισμούς στην Εύβοια που ταρακουνούν και την Αθήνα.Η εκτίμηση του για τις επόμενες μέρες.

Τε, 30 Νοέ 2022 16:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε «εξίσωση» χωρίς απάντηση εξελίσσεται η υπόθεση των σεισμών με επίκεντρο την Εύβοια που «ταρακούνησαν» την Αττική και το πρωί και το βράδυ της Τρίτης την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής όπου έχουν καταγραφεί τα επίκεντρα των δονήσεων μεγέθους έως 5 Ρίχτερ ζουν τη δική τους αγωνία καθώς δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοια φυσικά φαινόμενα.

Παράλληλα προβληματισμένοι είναι και οι κάτοικοι της Αττικής δεδομένου ότι οι μεγαλύτεροι σε ένταση σεισμοί του προηγούμενου 24ωρου έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου, την ώρα που «άνοιξε» ξανά η συζήτηση για τη σεισμική ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί στο ρήγμα των Αλκυονίδων.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ο κύριος σεισμός

Βασική συνισταμένη των σεισμολόγων Άκη Τσελέντη και Γεράσιμου Παπαδόπουλου που τοποθετήθηκαν το πρωί της Τετάρτης είναι ότι μετά τον σεισμό των 5 Ρίχτερ το βράδυ της Τρίτης η επιστημονική κοινότητα δεν γνωρίζει ακόμα αν ακόμα και αυτή η δόνηση ήταν ο κύριος σεισμός.

Όπως είπε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, στον ΑΝΤ1, η σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια είχε αρχίσει να εκδηλώνεται στην περιοχή από τις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο τόνισε πως πρόκειται για μία από τις πιο αντισεισμικές περιοχές της χώρας.

«Η δικιά μου εκτίμηση είναι πως πρέπει για τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι να αποφεύγουν τα πέτρινα σπίτια, ιδίως αυτά που έχουν κάποιες ρωγμές» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, δε, το δυναμικό αυτής της περιοχής είπε ότι «είναι σπάνιο να είναι πάνω από τα 5 ρίχτερ. Με τις νέες εξελίξεις πρέπει να περιμένουμε 2-3 ημέρες για να ξέρουμε εάν πρόκειται για τον κύριο σεισμό. Οι μετασεισμοί ωστόσο δείχνουν πως το ρήγμα είναι μικρό».

Αθήνα,η Ακης Διάφορα είπε εκτίμηση επόμενες Εύβοια: μέρες σεισμούς στην ταρακουνούν τους Τσελέντης:Όσα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνει γνωστό μπαρ της Αθήνας, μετά από 30 χρόνια
Σα, 24 Οκτ 2026 21:38
Μαζωνάκης: Αυτό ήταν το όνειρο και το μεγάλο απωθημένο του Γιώργου, που έμεινε ανεκπλήρωτο
Σα, 24 Οκτ 2026 21:28
Αυτά τα 4 ζώδια θα “ξυπνήσουν” τις τελευταίες ημέρες Οκτωβρίου – Θα αναγκαστούν να δουν τα πράγματα διαφορετικά
Σα, 24 Οκτ 2026 21:04
Οκτώβριος: “Έρχονται” ανατροπές και ξεκαθαρίσματα για 4 ζώδια – Μπαίνουν στο “μάτι του κυκλώνα”
Σα, 24 Οκτ 2026 20:57
Έλληνας σεισμολόγος: Πιθανοί έως και τρεις ακόμη σεισμοί άνω των 7 Ρίχτερ, μέχρι το τέλος του 2026
Σα, 24 Οκτ 2026 19:21
Μαζωνάκης: Ειδική εξέταση στον Γιώργο, που είχε γίνει και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας – Τι θα δείξει
Σα, 24 Οκτ 2026 18:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.