Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…

Δε, 16 Ιούν 2025 16:09

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκαριστικό περιστατικό.Μητέρα έκλεισε τα παράθυρα του σπιτιού αφήνοντας το μωρό της παγιδευμένο……

Πα, 2 Δεκ 2022 20:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια μητέρα από τη Βρετανία καταδικάστηκε από δικαστήριο για τον θάνατο του μωρού της, αφού το εγκατέλειψε μέσα στο σπίτι με κλειστά παράθυρα και χωρίς ανεμιστήρες, τη στιγμή που είχε 27 βαθμούς Κελσίου, ώστε να πάει για ψώνια.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 35χρονη Stacey Davis στις 27 Ιουνίου του 2018 παράτησε τον ενός έτους Ethan Davis μόνο στο σπίτι, ώστε να πάει έξω βόλτα. Μάλιστα, το παιδί της έφερε ένα κάταγμα 15 εκατοστών στο κρανίο του από παλιό χτύπημα, λόγω για τον οποίο της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια για λίγο καιρό, μέχρι να την αποκτήσει ξανά. Επίσης, η ίδια είχε κατηγορηθεί για αμέλεια, επειδή συνήθιζε να καπνίζει κάνναβη δίπλα του, με αποτέλεσμα να πέφτουν κομμάτια από το τσιγάρο, πάνω στο κεφάλι του.

Εκείνη την καλοκαιρινή μέρα λοιπόν, με το θερμόμετρο να δείχνει 27 βαθμούς, έφυγε από το σπίτι, ενώ δεν είχε ανοίξει κανένα κλιματιστικό ή ανεμιστήρα, αλλά ούτε και παράθυρο, αφήνοντας το παιδί παγιδευμένο στη ζέστη.

Λείποντας για τρεις ώρες, πήγε το αυτοκίνητο της για πλύσιμο, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε διάφορα καταστήματα για να πραγματοποιήσει τις αγορές της.

Μάλιστα, επιστρέφοντας στο σπίτι, για περίπου 30 λεπτά δεν ασχολήθηκε με το παιδί της, ούτε κοίταξε να δει πως είναι. Αντιθέτως, άνοιξε το κινητό και ξεκίνησε να ανταλλάσει μηνύματα με μια φίλη της. Όταν πήγε πάνω από την κούνια του όμως, διαπίστωσε πως είχε πεθάνει, οπότε κάλεσε ασθενοφόρο.

Έτσι, το δικαστήριο Salisbury Crown Court την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκιση για αδίκημα παιδικής σκληρότητας, με την ίδια να πρόκειται να εκτίσει το μισό της ποινής της.

αφήνοντας Διάφορα έκλεισε μωρό παγιδευμένο…… παράθυρα περιστατικό:Μητέρα Σοκαριστικό σπιτιού
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…
Δε, 16 Ιούν 2025 16:09
Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.