Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Άντρας πήγε στο νοσοκομείο επειδή η θ@@@@ του έβγαζε πύον και οι γιατροί έπαθαν σοκ με την αιτία

Κυ, 24 Αυγ 2025 17:54

Τα 3 άτυχα ζώδια της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου -Ο μήνας κλείνει με ανατροπές και απρόοπτα

Κυ, 24 Αυγ 2025 17:47

Σκηνικό θρίλερ σε ξενοδοχείο στη Μύκονο – Έτρεχε νερό στο μπαλκόνι δωματίου και τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη – Αντίκρισαν…

Κυ, 24 Αυγ 2025 14:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απαρηγόρητοι οι φίλοι της 19χρονης που δολοφονήθηκε.Άγνωστες λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν.

Κυ, 4 Δεκ 2022 19:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Ο Πειραιάς μαύρισε, ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε», λέει στο newsit.gr φίλη της 19χρονης, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (03.12.2022) από τον 25χρονο σύντροφό της, μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι γνωστοί της άτυχης κοπέλας και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά την 19χρονη Χρύσα που «πάντα χαμογελούσε» όπως λένε.

Φίλη της 19χρονης, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι «η 19χρονη ήταν ένα κορίτσι ήρεμο, πάντα χαμογελαστό και μαζεμένο. Είναι άδικο όλο αυτό. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά και έγινε όλο αυτό. Εγώ τον είχα δει το προηγούμενο βράδυ στο μαγαζί που δούλευε. Δεν μας είχαν δώσει δικαίωμα. Εμείς τους βλέπαμε πάντα χαρούμενους και εγώ προσωπικά τους θαύμαζα σαν ζευγάρι, βέβαια δεν ήξερα τι γινόταν όταν ήταν μόνοι τους».

Και συνεχίζει:«δεν πιστεύαμε ποτέ ότι ο 25χρονος μπορεί να σκοτώσει, ήμασταν αυτοί που λέγαμε ότι αυτός ούτε μύγα δεν μπορεί να σκοτώσει και σκότωσε την ίδια του την κοπέλα. Είναι τραγικό».

«Τα λόγια είναι περιττά, ο Πειραιάς μαύρισε», καταλήγει. Η κηδεία της 19χρονης, όπως μας μεταφέρει η φίλη της, θα γίνει στην Αλβανία.

Νωρίτερα σήμερα, ο 25χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια του Πειραιά, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου. Όπως είπε ο δικηγόρος του : «Μου έχει δηλώσει την μεταμέλειά του… Είναι συντετριμμένος».

Η νεαρή γυναίκα έφερε τραύμα από όπλο στο ύψος του σαγονιού από το κάτω μέρος. Ο 25χρονος την άφησε αβοήθητη στον καναπέ, σε μία “λίμνη” αίματος, έκρυψε το όπλο του στην κατάψυξη και έφυγε από το σπίτι. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την σύντροφο του.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 25χρονος είχε αγοράσει το όπλο παράνομα από Ρουμάνους, πριν από ένα χρόνο. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγήσει το λόγο που οπλοφορούσε. Το όπλο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις.

19χρονης Ανατριχίαζουν Απαρηγόρητοι Διάφορα δολοφονήθηκε.Άγνωστες λεπτομέρειες φίλοι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άντρας πήγε στο νοσοκομείο επειδή η θ@@@@ του έβγαζε πύον και οι γιατροί έπαθαν σοκ με την αιτία
Κυ, 24 Αυγ 2025 17:54
Τα 3 άτυχα ζώδια της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου -Ο μήνας κλείνει με ανατροπές και απρόοπτα
Κυ, 24 Αυγ 2025 17:47
Σκηνικό θρίλερ σε ξενοδοχείο στη Μύκονο – Έτρεχε νερό στο μπαλκόνι δωματίου και τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη – Αντίκρισαν…
Κυ, 24 Αυγ 2025 14:15
Θρήνος στην οικογένεια του Λάμπρου Κωνσταντάρα! Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας του – “Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες…”
Κυ, 24 Αυγ 2025 13:31
Σοκαριστικό περιστατικό σε αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο – Αεροσυνοδός βρέθηκε από συνάδελφο του την ώρα της πτήσης να…
Κυ, 24 Αυγ 2025 10:39
Σοκαριστική τραγωδία σε λίμνη: Νεκρός άνδρας που του ε@@@@ τον εγκέφαλο…
Κυ, 24 Αυγ 2025 10:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.