Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βαρύ πένθος για γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του

Σα, 9 Αυγ 2025 18:12

Υπόθεση που προκαλεί φρίκη! 38χρονος Έλληνας εξανάγκαζε ανήλικη να κ@@@@@@ την…

Σα, 9 Αυγ 2025 18:05

Σοκ! Νεκρός στην Κέρκυρα και σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του, ο γνωστός…

Σα, 9 Αυγ 2025 15:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε επεισοδιακά.Πήρε τα ρούχα του σε σακούλες σκουπιδιών……

Σα, 10 Δεκ 2022 01:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Φώφη Κωνσταντινίδου, η σύζυγος του Δήμου Μυλωνά μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί με τον σύζυγό της, αφού εκείνος έφυγε κρυφά από το σπίτι.

Συγκεκριμένα είπε η Φώφη Κωνσταντινίδου: «Δεν είμαι με τον Δήμο. Ο Δήμος έφυγε από το σπίτι κρυφά, χωρίς να μας ενημερώσει ότι φεύγει. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και έψαχνα που είναι ο Μυλωνάς. Φανταστείτε ότι τα ρούχα του τα πήρε σε σακούλες σκουπιδιών. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Ξύπνησα και έψαχνα να τον βρω. Ούτε τσακώθηκα, ούτε ήρθα σε προστριβή, ούτε έχει πει σε κανέναν ‘χώρισα’, ούτε ότι μένει στο σπίτι του ηθοποιού εδώ και 1,5 μήνα περίπου»!

«Κακώς τον δεχτήκανε κι εκεί γιατί ούτε άπορος είναι, ούτε άστεγος. Έχουμε σπίτι εδώ στην Αθήνα. Νόμιμη σύζυγός του είμαι. Δεν τον έδιωξα από το σπίτι όπως λέει. Τον είχα μαζέψει πριν πέντε χρόνια από εκεί σε άθλια κατάσταση. Έχω μάρτυρες πάρα πολλούς για το πως ήταν ο Μυλωνάς τότε και πως ήταν τα πέντε χρόνια που ήταν μαζί μου, που ήταν πάρα πολύ καλά, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα γιατί είχε ένα θεματάκι. Το σπίτι του ηθοποιού που όπως λέει τους αγαπάει και τους φροντίζει, να μην τους έχει έτσι, με ένα φαγητό μόνο από την Αρχιεπισκοπή».

«Μου έστειλε μήνυμα ότι ψήνεται στον πυρετό. Και πάω στο ‘Σπίτι του ηθοποιού’ να τον δω. Του είπα να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε αν είναι καλά και μου λέει, ‘δε θέλω, φύγε, θα πάρω την αστυνομία’. Μετά από ένα 20λεπτο που μιλάγαμε, ήρθε η αστυνομία. Γελάγανε οι αστυνομικοί. Δε γράψανε ούτε καν το συμβάν» αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Δε θα κάνει καμία εκπομπή. Τον δούλεψε μια κυρία και νομίζω δεν είχε σκοπό και να γίνει, σκοπός ήταν να πάρουν λεφτά από χορηγούς. Από εκεί και πέρα, ο άντρας μου έπαθε πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Ο γιος του Δήμου είναι 30 χρονών, δεν είναι μικρός για να τον κρύψει η μαμά του. Είναι επιλογή του να μην βλέπει τον Δήμο. Η μητέρα του πριν από πέντε χρόνια που τον γνώρισα εγώ, τον έδιωξε από το σπίτι με αστυνομία, γιατί έχει σπίτι ο Δήμος και εδώ, δε ξέρω τι έκανε για να τον διώξει. Απιστία μέσα στη σχέση δεν υπήρχε. Τώρα έμαθα που πήγε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” ότι ψάχνει δυο -δυο τις κυρίες να αποδείξει ότι λειτουργεί ακόμα, που δε λειτουργεί. Με πήραν τηλέφωνο και μου τα είπαν αυτά και γελάγανε» υπογράμμισε.

Διάφορα Ελληνικής επεισοδιακά.Πήρε ζευγάρι! ρούχα σακούλες σκουπιδιών…… Χώρισε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαρύ πένθος για γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του
Σα, 9 Αυγ 2025 18:12
Υπόθεση που προκαλεί φρίκη! 38χρονος Έλληνας εξανάγκαζε ανήλικη να κ@@@@@@ την…
Σα, 9 Αυγ 2025 18:05
Σοκ! Νεκρός στην Κέρκυρα και σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του, ο γνωστός…
Σα, 9 Αυγ 2025 15:52
Τραγικό περιστατικό με ζευγάρι – Την ώρα που έκανε σ@@ μέσα στο αυτοκίνητο
Σα, 9 Αυγ 2025 12:28
Αυτά τα 3 ζώδια ανθίζουν το φθινόπωρο
Σα, 9 Αυγ 2025 09:31
Nάξος: Αυτός είναι ο γιατρός που βρήκε τον δολοφόνο που “έτρωγε” τον τόπο του
Σα, 9 Αυγ 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.