Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3 ζώδια μέχρι τις 4 Οκτωβρίου “έρχονται” αντιμέτωπα με το πεπρωμένο τους – Η τύχη τα ευνοεί

Κυ, 27 Σεπ 2026 09:50

Μαζωνάκης: Ο πνευματικός, το αεροπλάνο και το ελληνικό τραγούδι που τον έκανε να κλαίει

Κυ, 27 Σεπ 2026 09:42

Ζώδια – 27/9: Η Κυριακή βοηθάει αυτά τα 4 ζώδια – Ένα, όμως, πρέπει να προσέξει πολύ

Σα, 26 Σεπ 2026 22:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βόλος:Κορόιδευαν το παιδί του οι συμμαθητές και βγήκε στην αυλή ο πατέρας με……

Σα, 17 Δεκ 2022 09:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η γυναίκα που απείλησε τα παιδιά φώναξε «φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον …» ισχυρίζεται η μητέρα που υπέβαλε καταγγελία κατά των γονέων που φέρονται να απείλησαν συμμαθητές του παιδιού τους στον Αλμυρό Βόλου.

Τα παιδιά περιγράφοντας το περιστατικό στους γονείς και τους αστυνομικούς, είπαν πως οι κατηγορούμενοι τους περίμεναν στον δρόμο έξω από το σπίτι τους κατά την επιστροφή από το σχολείο. Τότε ήταν που τα απείλησαν.

«Βγήκε η μαμά και έβριζε μέσα στη μέση του δρόμου. Τα δικά μου άρχισαν να τρέχουν, βγήκε και ο άντρας της με το όπλο. Οι συμμαθητές των παιδιών είδαν το όπλο και ο άλλος μου ο γιος ο μικρός το είδε, ο μεγάλος δεν το είδε. Άκουσε μόνο που φώναζε η μητέρα του παιδιού “φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον …” και κατευθείαν μόλις ήρθαν στο σπίτι, πήγαμε στο τμήμα μετά», είπε η μητέρα των παιδιών μιλώντας στον Alpha.

«Δεν είχα καραμπίνα», λέει ο πατέρας του μαθητή

Οι γονείς του παιδιού που καταγγέλθηκαν ότι απείλησαν τα παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Ωστόσο, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, δεν βρέθηκε όπλο.

Ο κατηγορούμενος πατέρας αρνείται όσα καταγγέλλονται και υποστηρίζει πως δεν έχει καραμπίνα. «Μα, πού να έχω καραμπίνα. Εδώ ήρθαν, έκαναν έλεγχο, εισαγγελέας, τα πάντα, δεν βρήκαν τίποτα. Αφού δεν υπάρχει όπλο. Εγώ δεν βγήκα καν, δεν εμφανίστηκα πουθενά. Η γυναίκα μου κάπου είχε πάει έξω μετά από το μπαλκόνι και περνούσαν στον δρόμο κάτι παιδιά. Εγώ δεν ήμουν εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η μητέρα των παιδιών που απειλήθηκαν υποστηρίζει πως ενδεχομένως να έκρυψαν το όπλο. «Δεν βρέθηκε όπλο. Πιθανότατα έχει κρυφτεί το όπλο. Είναι οι παππούδες από δίπλα έχουν στο χωριό άλλα σπίτια. Πιθανότατα πρόλαβαν και το έκρυψαν», τόνισε.

Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και το σχολείο με τη σειρά του καλείται να εξετάσει τι ακριβώς συνέβη με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μεταξύ των σχέσων των συμμαθητών.

αυλή Βγήκε Βόλος:Κορόιδευαν Διάφορα με……. Παιδί πατέρας στην συμμαθητές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3 ζώδια μέχρι τις 4 Οκτωβρίου “έρχονται” αντιμέτωπα με το πεπρωμένο τους – Η τύχη τα ευνοεί
Κυ, 27 Σεπ 2026 09:50
Μαζωνάκης: Ο πνευματικός, το αεροπλάνο και το ελληνικό τραγούδι που τον έκανε να κλαίει
Κυ, 27 Σεπ 2026 09:42
Ζώδια – 27/9: Η Κυριακή βοηθάει αυτά τα 4 ζώδια – Ένα, όμως, πρέπει να προσέξει πολύ
Σα, 26 Σεπ 2026 22:50
Ελλάδα: Τραγική εξέλιξη με τη γυναίκα που χτυπήθηκε από κεραυνό – “Κουράγιο, έρχεται ασθενοφόρο”
Σα, 26 Σεπ 2026 22:27
Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός
Σα, 26 Σεπ 2026 13:00
Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;
Σα, 26 Σεπ 2026 12:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.