Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κανένας δεν το περίμενε για τον Δούση – Ραγδαίες εξελίξεις

Τρ, 4 Αυγ 2026 22:20

Τετάρτη, 05/08: Για αυτά τα 3 ζώδια έρχονται δύσκολα ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούν – Θα βγουν όλα στην επιφάνεια

Τρ, 4 Αυγ 2026 22:17

Μυστρά: Τι συνέβη με τον πατέρα του 55χρονου; Το ανατριχιαστικό μυστικό και τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Τρ, 4 Αυγ 2026 22:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Ράντου:Ξεσπά η ηθοποιός για τη θλιβερή απόφαση.”Δεν είναι αστείο πράγμα….”

Πα, 23 Δεκ 2022 22:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Ελένη Ράντου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Ελένη Ράντου, με μία μακροσκελή της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αντιτίθεται στην πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να εξισώσει τα πτυχία και τις σπουδές δραματικών σχολών με τα απολυτήρια Λυκείου.

Η δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της σε αυτή την αυθαίρετη πολιτική απόφαση, που υποβαθμίζει, όπως αναφέρει η ίδια, την αξία των σπουδών στην υποκριτική τέχνη. Μάλιστα, η Ελένη Ράντου δε διστάζει να φέρει ως παράδειγμα τον εαυτό της και τις σπουδές που έκανε η ίδια τόσο στη δραματική σχολή όσο και στο πανεπιστήμιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού:

«Έχοντας τελειώσει παράλληλα σπουδές στη δραματική σχολή και ταυτόχρονα σε σχολή της Φιλοσοφικής, δηλώνω υπεύθυνα πως οι σπουδές σε δραματική σχολή είναι πιο απαιτητικές, πιο επίπονες, πιο σύνθετες, πιο χρονοβόρες. Απαιτείται εκατό τοις εκατό φυσική, σωματική και πνευματική παρουσία, πράγμα που δε χρειάζεται στις υπόλοιπες σπουδές, ομαδικότητα, εγρήγορση κάθε μέρα… δεν είναι αστείο πράγμα ούτε πάρεργο τέτοιες σπουδές.

Αστείο πράγμα ήταν οι σπουδές στη γαλλική φιλολογία που στα χρόνια μου διδασκόμασταν στα ελληνικά και έπρεπε να μεταφράζουμε μόνοι μας τα βιβλία και να τα δίνουμε στα γαλλικά. Είναι πραγματικά άδικο να υποβαθμίζονται έτσι οι σπουδές δραματικής Τέχνης. Μια θλιβερή απόφαση να εξισωθούν αυτές οι σπουδές με πτυχίο Λυκείου. Τρία χρόνια τόσο απαιτητικών σπουδών δεν μπορεί να ισούται με το τίποτα. Προσωπικά αυτές οι σπουδές με έκαναν αυτό που είμαι«.

Ελένη Ράντου
Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο, η δημοσίευση της Ελένης Ράντου πλησίαζε τα 7.000 likes, με πλήθος ηθοποιών και μη να σπεύδουν στα σχόλια να εκφράσουν την αμέριστη συμφωνία τους μαζί της.

«Είναι απόφαση.”Δεν αστείο Διάφορα Ελένη ηθοποιός θλιβερή πράγμα….” Ράντου:Ξεσπά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κανένας δεν το περίμενε για τον Δούση – Ραγδαίες εξελίξεις
Τρ, 4 Αυγ 2026 22:20
Τετάρτη, 05/08: Για αυτά τα 3 ζώδια έρχονται δύσκολα ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούν – Θα βγουν όλα στην επιφάνεια
Τρ, 4 Αυγ 2026 22:17
Μυστρά: Τι συνέβη με τον πατέρα του 55χρονου; Το ανατριχιαστικό μυστικό και τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς
Τρ, 4 Αυγ 2026 22:12
Αυτή την ημέρα του Αυγούστου, οι εκκλησίες μοιράζουν σταφύλια – Ποιος είναι ο λόγος
Τρ, 4 Αυγ 2026 22:07
Τραγικό περιστατικό σε ελληνικό νησί – Μόλις είχε φτάσει για τις διακοπές της και έβγαζε φωτογραφίες, όταν ξαφνικά…
Τρ, 4 Αυγ 2026 20:06
Νάξος: Πατέρας έζησε το απόλυτο θρίλερ με το παιδί του – “Σας παρακαλώ, βοηθήστε…”
Τρ, 4 Αυγ 2026 20:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.