Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Market Pass 2026: Αυτοί θα πάρουν το Voucher των 40 ευρώ για αγορά τροφίμων

Πε, 19 Μαρ 2026 13:34

Τηλεθέαση: Αυτές οι σειρές “σαρώνουν” και στο κανάλι ανοίγουν σαμπάνιες! Ποια προγράμματα «κατρακυλούν»;

Πε, 19 Μαρ 2026 13:31

Θλίψη! Πέθανε η Σοφία Λάππου! Ήταν σύζυγος του γνωστού…

Πε, 19 Μαρ 2026 10:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα:Συγκλονίζει ο άνθρωπος που έκανε μαλάξεις στον 15χρονο μαθητή.

Δε, 9 Ιαν 2023 17:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Ο πατέρας του 15χρονου με πήρε τηλέφωνο το πρωί, πήγα στο σπίτι τους και έκανα μαλάξεις στο παιδί” λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος του χωριού Λάλα Ηλείας, Νίκος Νικολακόπουλος, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις στιγμές αγωνίας που βίωσε η οικογένεια του έφηβου, ο οποίος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, σήμερα (09.01.2023) το πρωί.

“Ο πατέρας του παιδιού με πήρε τηλέφωνο το πρωί, γιατί είμαστε γείτονες. Πήγα στο σπίτι και το παιδί ήταν σε κώμα. Δεν είχε τις αισθήσεις του, δεν είχε τίποτα. Του έκανα κάποιες μαλάξεις και ίσα που έβγαλε λίγο αέρα. Το βλέπαμε που πέρναγε στην γειτονιά και φαινόταν μια χαρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολακόπουλος.

Τα αδέρφια του ήταν εκείνα που βρήκαν τον αδικοχαμένο έφηβο στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις του, καθώς πήγαν να τον ξυπνήσουν για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ειδοποίησαν αμέσως τους γονείς τους, οι οποίοι με το που αντίκρισαν το παιδί τους σε αυτή την κατάσταση, “είχαν καλέσει ασθενοφόρο. Το παιδί το πήρα εγώ με το αυτοκίνητο, τον μετέφερα στη μισή διαδρομή και μετά το πήρε το ασθενοφόρο”.

Το ιατρικό ιστορικό
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το παιδί ήταν νεκρό, όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε όλη η διαδικασία της ανάνηψης, ενώ του έκαναν και ηλεκτροσόκ. Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, ακολουθήθηκε ξανά το πρωτόκολλο της ανάνηψης, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί είχε καταλήξει.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν επίσης ότι υπήρχε ιατρικό ιστορικό, καθώς ο άτυχος 15χρονος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από μία ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες.

Η σορός του άτυχου αγοριού αναμένεται να μεταφερθεί στην Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (10.01.2023) σε νεκροψία – νεκροτομή.

Οι γονείς του άτυχου ανήλικου ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, και έχουν άλλα τρία παιδιά, που πλέον μαζί και με όλη την τοπική κοινωνία του χωριού Λάλα βυθίστηκαν στο πένθος με τον ξαφνικό χαμό του 15χρονου.

15χρονο Άνθρωπος Διάφορα έκανε μαθητή μαλάξεις Πάτρα:Συγκλονίζει στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market Pass 2026: Αυτοί θα πάρουν το Voucher των 40 ευρώ για αγορά τροφίμων
Πε, 19 Μαρ 2026 13:34
Τηλεθέαση: Αυτές οι σειρές “σαρώνουν” και στο κανάλι ανοίγουν σαμπάνιες! Ποια προγράμματα «κατρακυλούν»;
Πε, 19 Μαρ 2026 13:31
Θλίψη! Πέθανε η Σοφία Λάππου! Ήταν σύζυγος του γνωστού…
Πε, 19 Μαρ 2026 10:32
Αυτό συμβαίνει στο σώμα σας όταν τρώτε σφιχτά βραστά αυγά τακτικά – Τι προκαλέι η κατανάλωσή τους;
Πε, 19 Μαρ 2026 09:29
Συντάξεις: Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν έξτρα αυξήσεις! Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από…
Πε, 19 Μαρ 2026 09:20
Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;
Τε, 18 Μαρ 2026 22:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.