Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα – Ο ένας είναι γνωστός από τη δολοφονία του…

Τρ, 4 Νοέ 2025 13:19

Θλίψη! Πέθανε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ…

Τρ, 4 Νοέ 2025 13:14

Αυτά είναι τα 6 όνειρα που βλέπουμε οι περισσότεροι – Τι σημαίνουν;

Τρ, 4 Νοέ 2025 12:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Συγκλονίζει η μητέρα της Κικής Κούσογλου που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της.”Μακάρι να μην είναι αλήθεια…..αρχίζω να τρέμω”

Πα, 13 Ιαν 2023 18:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο εξωτερικό φέρεται να ζει πλέον μετά την αποφυλάκισή του ο άνθρωπος που σκότωσε την Κική Κούσογλου στη Βέροια το 2005.

Η μητέρα της Κικής Κούσογλου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για το ενδεχόμενο να έχει αποφυλακιστεί ο Δάνος Μουρατίδης που στραγγάλισε, έθαψε και μετά έψαχνε στα κανάλια τον δολοφόνο.

“Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πως νιώθω αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει. Η ζωή μου προχωράει μεν, γιατί έχω μια κόρη ακόμη, έχω δύο εγγόνια. Έχω τα εγγόνια και μου δίνουν ζωή. Βλέπω συνέχει την Κική στον ύπνο μου. Τη βλέπω πως είναι πολύ καλά. Τη βλέπω σε πολύ ωραίο σπίτι με πάρα πολύ ωραίο γκαζόν γύρω γύρω. Όλα τα όνειρά μου είναι ωραία μαζί της” συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε η μητέρα της Κικής.

“Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους για αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν. Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Η κόρη μου δυστυχώς πλήρωσε το ότι ήταν πολύ όμορφη. Έχω την Κική μου πάλι, έτσι έχουν βγάλει το πρώτο μου εγγόνι. Δεν αναπληρώνει τη θέση της άλλα έστω που την ακούω να την φωνάζουν και μου δίνει δύναμη αυτό το πράγμα. Αν η κόρη μου μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει. Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδερφή της. Τα κρατούσε μέσα της. Εύχομαι (ο δράστης) να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια” συμπλήρωσε η άτυχη μητέρα.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτου Θέματος που αναφέρει πως ο δολοφόνος της Κικής Κούσογλου έχει παντρευτεί και ζει σε χώρα του εξωτερικού.

«Είναι αλήθεια…..αρχίζω Διάφορα δολοφονήθηκε Κικής Κούσογλου μητέρα Συγκλονίζει σύντροφό της.”Μακάρι τρέμω”
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα – Ο ένας είναι γνωστός από τη δολοφονία του…
Τρ, 4 Νοέ 2025 13:19
Θλίψη! Πέθανε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ…
Τρ, 4 Νοέ 2025 13:14
Αυτά είναι τα 6 όνειρα που βλέπουμε οι περισσότεροι – Τι σημαίνουν;
Τρ, 4 Νοέ 2025 12:26
Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ανατροπές – Τα τρία ζώδια που δοκιμάζονται επαγγελματικά τον Νοέμβριο
Τρ, 4 Νοέ 2025 12:22
Η αλήθεια για τα κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα στις 6/11
Τρ, 4 Νοέ 2025 12:20
Φρίκη και ανατριχίλα με ιερέα στην Άρτα – Μέσα στην εκκλησία β@@@@ ένα…
Τρ, 4 Νοέ 2025 10:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.