Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πένθος για το παλάτι του Μπάκιγχαμ – Έφυγε από τη ζωή η…

Πα, 5 Σεπ 2025 17:12

Τα δύο ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται τον Σεπτέμβριο

Πα, 5 Σεπ 2025 17:08

Σοκαριστική υπόθεση στην Κύπρο με αδέρφια – Συμμαθητές τους είδαν στο σχολείο βίντεο με τα δύο αδέρφια να…

Πα, 5 Σεπ 2025 13:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Δε, 28 Αυγ 2023 22:07 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βροχερός και με καταιγίδες αναμένεται να είναι ο αυριανός καιρός, (Τρίτη, 29 Αυγούστου), στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο και κυρίως στην περιοχή Κέρκυρας-Παξών πιθανώς μέχρι το μεσημέρι να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 34 με 37 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε Αττική, Θεσσαλονίκη
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στη Θράκη αρχικά γενικά αίθριος, όμως σταδιακά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν στα ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο και κυρίως στην περιοχή Κέρκυρας-Παξών μέχρι το μεσημέρι πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 , στα νότια έως 6 μποφόρ. Στο βόρειο Ιόνιο το πρωί ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα κεντρικά και νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 και στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.Στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, το βραδυ θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο – Πρόγνωση του καιρού (29/8):


– αύριο βροχές θα και Καιρός καταιγίδες, περιοχές Ποιες σε Τα φαινόμενα. χτυπήσουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πένθος για το παλάτι του Μπάκιγχαμ – Έφυγε από τη ζωή η…
Πα, 5 Σεπ 2025 17:12
Τα δύο ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται τον Σεπτέμβριο
Πα, 5 Σεπ 2025 17:08
Σοκαριστική υπόθεση στην Κύπρο με αδέρφια – Συμμαθητές τους είδαν στο σχολείο βίντεο με τα δύο αδέρφια να…
Πα, 5 Σεπ 2025 13:09
Πατήσια: Με 3 λέξεις τους γονάτισε όλους ο 5χρονος γιος της 34χρονης που ξεψύχησε δίπλα στο νεογνό της
Πα, 5 Σεπ 2025 11:14
Ξάνθη: Φρικιαστικό περιστατικό βγαλμένο από ταινία – 30χρονος κρατούσε για 40 ολόκληρες μέρες…
Πα, 5 Σεπ 2025 10:10
Κιάτο: Σε σοκ η οικογένεια της 25χρονης Μαργαρίτας που σκοτώθηκε – Οι δύο τραγικές λεπτομέρειες – 12 μέρες πριν…
Πα, 5 Σεπ 2025 10:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.