Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εφιαλτικό περιστατικό σε παραλία της Αττικής! Γυναίκα πήγε να κάνει μπάνιο και ξαφνικά ένας άνδρας…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 14:14

Μέγαρα: Φρικιαστικό περιστατικό! 37χρονος μπήκε στο σπίτι του και σχεδόν όλη την οικογένεια τη…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 11:45

Ηρώ Καριοφύλλη: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της δημοσιογράφου, πριν το τέλος – Η δολοφονία που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει

Τρ, 1 Ιούλ 2025 09:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Βέφα Αλεξιάδου: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της γνωστής σεφ – “Τα χέρια μου ήταν γεμάτα μελανιές…”

Τε, 13 Σεπ 2023 08:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία φωτογραφία της Βέφας Αλεξιάδου που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στις 6 Σεπτεμβρίου, ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η τηλεοπτική μαγείρισσα φαινόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εμφανώς καταβεβλημένη.

Λίγες μέρες μετά, η γνωστή σεφ μίλησε στην εφημερίδα “On time” δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το πρόβλημα υγείας που της ταλαιπώρησε και την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Δεν ξέρω πού τη βρήκαν τη φωτογραφία μου. Δεν με ενδιαφέρει. Η φωτογραφία μπήκε κατά λάθος στο Facebook, είναι πολύ παλιά, την ώρα που κοιμάμαι. Γελούσα, γιατί ο κόσμος με ρωτούσε αν είμαι καλά. Είμαι μια χαρά στην υγεία μου. Έδινα συνταγές για κέικ και ο κόσμος με ρώταγε αν είμαι καλά», λέει η Βέφα Αλεξιάδου.

Στη συνέχεια μας μίλησε για την περιπέτειά της βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν να μην είναι καλά στην υγεία της. «Εγώ στέλνω μια κοπέλα στο φαρμακείο να πάρει τα φάρμακα. Έχω πρόβλημα με το κεφάλι μου, επειδή δεν μπορούσα να το κρατήσω όρθιο. Πήγα σε νευρολόγους ορθοπεδικούς. Επί δέκα μήνες δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου όρθιο κι έτρεχα σε γιατρούς. Έκανα φυσικοθεραπείες. Για να σε δω, έπρεπε να πιάσω το κεφάλι μου. Δεν μπορούσα να μαγειρέψω. Όταν καθόμουν στην καρέκλα, ήμουν μια χαρά.

Τελειώνω τη βιογραφία μου και με πιάνει μια ανορεξία και ξαφνικά από την πείνα πέφτω. Με παίρνει μια φιλενάδα μου και με πάει στο ΕΣΥ. Μου έβαλε ορό η γιατρός και με συνέφερε. Αφού συνήλθα, μου δίνει δυο φάρμακα. Και μου είπε “αυτά τα δύο φάρμακα θα τα πάρετε μέχρι να τελειώσουν”. Παίρνω την πρώτη μέρα τα χαπάκια και το ένα και το άλλο και την άλλη μέρα σηκώθηκε το κεφάλι μου όρθιο. Και από εκεί και πέρα μπήκα σε κορτιζόνη, γιατί έχω μυοπάθεια. Το μόνο φάρμακο που με στηρίζει είναι η κορτιζόνη. Την κορτιζόνη κάποια στιγμή την κατεβάσαμε στα 4 mg, πριν από περίπου δύο χρόνια. Παίρνω, λοιπόν, τα φάρμακά μου και δεν κοιτάω το κουτάκι τι λέει.

Και ξαφνικά μελανιάζουν τα χέρια μου και άνοιξαν πληγές. Εγώ με τα 4 mg που έπαιρνα, αν χτυπούσα το χέρι μου, μελάνιαζα. Τα χέρια μου ήταν γεμάτα μελανιές. Έκαναν λάθος στο φαρμακείο και μου έδωσαν κουτάκι με 16 mg κορτιζόνη, αλλά δεν το πρόσεξα. Δεν κοιτάω το κουτί. Όταν ξέρω ότι παίρνω την κορτιζόνη από το ίδιο φαρμακείο δύο χρόνια, γιατί να το κοιτάξω; Αυτό έγινε πριν από δεκαπέντε μέρες. Πήγα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Είπα στον κόσμο: “Όχι μόνο τη συνταγή, να κοιτάτε και το κουτάκι”».

Στο πλευρό της «εθνικής μας μαγείρισσας» βρίσκεται και η εγγονή της αδελφής της, Αλίκη, η οποία δήλωσε στην εφημερίδα: «Βρέθηκε ξαφνικά στο ΕΣΥ Πολυγύρου και στη συνέχεια πήγαμε στο “Παπανικολάου”, που εφημέρευε. Έμεινε εκεί τρεις μέρες. Εκεί είδαν ότι η υπερβολική δόση κορτιζόνης επηρέασε το δέρμα της, κατέστρεψε το δέρμα της, γι’ αυτό άνοιγε πληγές κι ευτυχώς σώθηκε το νεφρό της – δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό. Νοσηλεύθηκε τρεις μέρες και την τρίτη μέρα ήρθε στο σπίτι της. Τα τελευταία χρόνια μένει στο εξοχικό της στη Χαλκιδική, γιατί εδώ αγαλλιάζει, είναι η θάλασσα, είναι το σπίτι της, η αυλή, τα λουλούδια της και αισθάνεσαι πιο άνετα».

“Ήταν – “Τα Αλεξιάδου Βέφα γεμάτα γνωστής Διάφορα με μελανιές…” μου Πραγματικά ΣΕΦ συμβαίνει την της τι υγεία χέρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφιαλτικό περιστατικό σε παραλία της Αττικής! Γυναίκα πήγε να κάνει μπάνιο και ξαφνικά ένας άνδρας…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 14:14
Μέγαρα: Φρικιαστικό περιστατικό! 37χρονος μπήκε στο σπίτι του και σχεδόν όλη την οικογένεια τη…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 11:45
Ηρώ Καριοφύλλη: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της δημοσιογράφου, πριν το τέλος – Η δολοφονία που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει
Τρ, 1 Ιούλ 2025 09:56
Σοκ! Πέθανε η Ηρώ Καριοφύλλη
Τρ, 1 Ιούλ 2025 08:57
Σοκαριστικό περιστατικό! Ανατριχιαστικά όσα τράβηξε άνδρας με άνοια στα χέρια φροντίστριας – Έριξε πάνω του…(Βίντεο)
Τρ, 1 Ιούλ 2025 08:38
Τα 4 ζώδια που θα περάσουν τον πιο δύσκολο Ιούλιο
Τρ, 1 Ιούλ 2025 08:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.