Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάνατος Άγγελου Αντωνόπουλου – Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, μέχρι το τέλος

Τε, 3 Ιούν 2026 21:41

Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται πασίγνωστη σαλάτα, από την ελληνική αγορά

Τε, 3 Ιούν 2026 20:27

Αυτά τα 5 ζώδια που θα δεχτούν μια απρόσμενη έκπληξη, πριν από το τέλος της εβδομάδας

Τε, 3 Ιούν 2026 13:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ο άγνωστος “Γολγοθάς” της Κατερίνας Τσοπέη: «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα»

Πα, 29 Σεπ 2023 21:18 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Τσοπέη στους οικοδεσπότες του “Στούντιο 4”. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο της γάμο, αλλά και τα όσα βίωσε τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της, όπου για έξι μήνες έμεινε στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κορίνα Τσοπέη εξομολογήθηκε πως «ήμασταν και οι δυο νέοι, ερωτικά γράμματα, λουλούδια χωρίς λόγο. Ήξερε, είχε μάθει πως να φέρεται σε μια γυναίκα ενώ ο άλλος, που μου άρεσε, δεν ήξερε τίποτα απ’ αυτά. Ο Στηβ ήταν πολύ εκδηλωτικός, ωραίος, ταλαντούχος. Όταν παντρεύεσαι όμως, παντρεύεσαι. Τσακώνεσαι, τα ξαναφτιάχνεις αλλά τον χωρισμό ούτε καν τον περίμενα. Και όταν ξαναγύρισε, είδα ποιος ακριβώς ήταν και δεν ήθελα αυτόν αλλά τον άλλον που είχα ερωτευθεί, ο οποίος είχε εξαφανιστεί».

«Τα παιδιά μου ήταν μικρά, έρχεται μια φορά να μου πει πως θέλει διαζύγιο και του είπα: «που είναι; Θα το υπογράψω αυτή τη στιγμή». Το υπέγραψα και μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες. Πηγαίναμε σε ψυχίατρο, έφτιαχνα το τραπέζι, τα παιδιά έτρωγαν και αυτός έλεγε: κρύο και το ένα και το άλλο. Μετά σταμάτησα να του βάζω να φάει και τον έστελνα να βάλει στην κουζίνα μόνος του».

«Είχε πάρει το πιάτο του, τα μαχαίρια και τα πιρούνια και τα πετάει όλα ανάποδα μέσα στην κατσαρόλα. «Ούτε στο σκυλί δεν θα το έκανες αυτό» μου λέει, «Ποτέ δεν θα το έκανα στο σκυλί, το σκυλί είναι καλό και το αγαπώ» του απαντούσα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κορίνα Τσοπέη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα».

Δείτε το βίντεο –


«Δεν «Έβλεπα «Πέθαινα, “Γολγοθάς” Άγνωστος είχα καλή Κατερίνας λιώσει, μαραζώσει, μέρα μια της Τσοπέη:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος Άγγελου Αντωνόπουλου – Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, μέχρι το τέλος
Τε, 3 Ιούν 2026 21:41
Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται πασίγνωστη σαλάτα, από την ελληνική αγορά
Τε, 3 Ιούν 2026 20:27
Αυτά τα 5 ζώδια που θα δεχτούν μια απρόσμενη έκπληξη, πριν από το τέλος της εβδομάδας
Τε, 3 Ιούν 2026 13:36
Καλαμάτα – Γυναικοκτονία: Σοκάρει η ιατροδικαστική! Μπορεί να δόθηκε κάτι στα παιδιά που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο;
Τε, 3 Ιούν 2026 12:47
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους – Τι του συνέβη;
Τε, 3 Ιούν 2026 11:33
Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.